Vores Team

Vores mål

Vores mål, er at tilbyde den absolut højeste kvalitet indenfor Personlig & Online træning. 

Uanset om målet er vægttab, toning af kroppen, muskelmasse, én sundere & stærkere krop, eller et mix af det hele, så vil vores fokus altid ligge på at hjælpe dig med at skabe resultater du faktisk kan holde. 

Derfor får du heller ikke blot den klassiske kostplan hos Schandorf Fitness, da den sammen med slankekure i høj grad er med til at skabe midlertidige resultater, yoyo vægt og et stresset forhold til mad. I stedet ligger vi fokus på at hjælpe dig med at bygge vaner og rutiner du virkelig elsker, og som er realistiske at holde på den lange bane. 

Det betyder, at uanset om du ønsker et personligt træningsforløb, eller et online 1:1 coachingforløb, så kommer vi til at have et meget tæt samarbejde. Det er en afgørende premis, for at du først og fremmest kommer godt i mål, men også for at vi virkelig kommer i dybden med de udfordringer du har, og som tidligere har været en hindring for at du er kommet derhen, hvor du ønsker at være og ikke mindst blive. 

Vi ligger en ære og passion i, at skabe et forløb der passer præcis til dig og din situation, og som du kan have glæde af resten af livet 🙂

Kenneth Schandorf

Stifter & head coach

Mit job er primært stillesiddende, jeg nyder stort altid lidt vin og god mad i weekenderne, og jeg elsker en god fest og sociale arrangementer, med alt hvad der dertil hører! 

Min passion er, at lære mine klienter, hvordan man kan skabe en sund livsstil og den krop de ønsker, uden at misse alt det sjove! Og det er faktisk lige præcis den balance der er vigtig – langt de fleste er enten All In på slankekur eller slet ikke. Når du finder balancen med en fed og struktureret hverdag du ELSKER, og samtidig lærer, hvordan man nyder det mad mm. man kan li, uden det konstant ender i overspisninger, så er det dig der har kontrol, og det er fedt! 

Jeg har styrketrænet siden før årtusind skiftet (ja jeg er SÅ gammel 😂)
Min rejse som coach startede i London i 2014. Her underviste jeg udelukkende i Personlig træning på fuldtid i 4 år. Da vi flyttede til Danmark i 2018, udvidede jeg min forretning til også at have Online træning. 

Min rejse som Coach

Julie Taulo

Coach

Tilbyder Personlig træning & Online 1-1 forløb

Julie har været en del af Team Schandorf, siden 2021. De første 2 år på deltid, hvor hun havde rigtig god succes med Personlig Træning, mens hun studerede på Syddansk Universitet i Idræt & Sundhed. 

I 2023 fik Julie sin kandidat i specialiseringen Exercise as Medicine, og gik samtidig fuldtid hos Schandorf Fitness. Julie varetager nu både Personlige Træningsklienter og Online klienter. 

Allerede som 14-årig fandt Julie passionen for træning og sundhed, inden hun tog på idrætsefterskole. Denne passion voksede og udviklede sig yderligere under hendes studier på Syddansk Universitet, hvor hun specialiserede sig inden for Exercise as Medicine.

‘Hvert skridt på min træningsrejse har været med til at forme mig til den personlige træner, jeg er i dag, og jeg er stolt over at være en del af Team’ Schandorf.

Min rejse som Coach