Træningsprogrammer

Vil du gerne have en stærk krop, smide noget fedt eller tone din krop?

Vil du gerne have en stærk krop, smide noget fedt eller tone din krop?

Så prøv vores træningsprogram STÆRK, der både er simpelt, effektivt & fedt at følge.

Så prøv vores træningsprogram STÆRK, der både er simpelt, effektivt & fedt at følge.

Det vil vi rigtig gerne vise dig. Derfor forærer vi dig

Det vil vi rigtig gerne vise dig. Derfor forærer vi dig

14 dages fri adgang til træningsprogrammet STÆRK

14 dages fri adgang til træningsprogrammet STÆRK

Vil du gerne have en stærk krop, smide noget fedt eller tone din krop?

Så prøv vores træningsprogram STÆRK, der både er simpelt, effektivt & fedt at følge.

Ønsker du at fortsætte derefter, er prisen kun 129 kr. per måned.

Uden nogen som helst binding. 

Ønsker du at fortsætte derefter, er prisen kun 129 kr. per måned.

Uden nogen som helst binding. 

Vælg det træningsprogram der passer bedst til dig, her: 

Hvem er det til & hvad får du 👇

Hvem er det til & hvad får du 👇

Træningsplanerne er lavet til begyndere & let øvede

 

Uanset om du er helt ny, eller faktisk har en ret god erfaring med styrketræning, vil programmerne passe rigtig godt til dig. 

Du får den hele samlet i en super fed app, og der er grundig videoinstruktion af alle øvelserne, og så er der simple tilpasninger du kan lave, alt efter hvilket niveau du er på. Det betyder at alle kan være med, og der samtidig er GARANTI for udfordring og udvikling, så længe du følger de simple principper vi forklarer i appen. 

Således skal du blot vælge program ud fra om du er kvinde eller mand, og om du ønsker at træne hjemme eller i fitness center. Du trykker blot på den knap der passer til dit ønske herover, så kommer du ind på den rigtige tilmeldingsside. 

HUSK at lige nu kører vi med at du kan prøve det helt gratis i 14 dage. Vi er helt sikre på, at du vil syntes det er virkelig fedt & det vil uden tvivl tage din form til nye højder! 

Ønsker du ikke at fortsætte, er der ingen binding. Du kan stoppe når du vil, og vil du bare ind at snuse, kan du gøre det, uden det koster dig en krone, så længe du opsiger indenfor den gratis prøveperiode på 14 dage. 

1-3 træninger per uge

Du får du 3 træninger, som gradvist bliver sværere, således vi sikrer at du får en konstant udvikling, og ikke går i stå i din udvikling, som så ofte ses. 

Det betyder at du kan vælge at træne 1, 2 eller 3x per uge, alt efter hvad der passer dig. Du kan også lave dine egne træninger (hvor du vælger fra et stort øvelses bibliotek), hvis du ønsker at træne mere, eller blot gentage programmets træningssessioner flere gange. 

Alle træningerne kommer hele kroppen igennem, og er bygget op efter alle kunstens regler. På den måde får du både sjov, motivation og ikke mindst et virkelig effektivt program!  

Fede features i appen

Ud over træningerne, er der en række andre features, som gør oplevelsen extra fed, som bl.a:

 • Tracking og grafer af vægt fedt% og muskelmasse mm.
 • Tracking af styrkefremgang.
 • Cirkler der fyldes ud, eftersom du når dine opsatte trænings og skridtmål på ugen.
 • Mulighed for at lave uplanlagte træninger, hvor du kan vælge fra et kæmpe træningsbibliotek. 
 • Mulighed for at tracke dine løbe og cykelture. 

Du får vanvittigt meget for pengene!

Du får vanvittigt meget for pengene!

Og de første 14 dage koster dig jo ikke en rød reje! Ønsker du ikke at fortsætte, behøver stopper du blot inden første betaling, som falder 14 dage fra din tilmelding. 

Hvorfor vælge mig?

Et online træningsforløb til kvinder er ikke blot en plan, hvor du skal taste din mad ind i en app, eller hvor du slavisk skal følge en kostplan. For det holder ikke i det lange løb.

Jeg sætter faste rammer, laver konkrete opskrifter med lækker & simpel mad, og ikke mindst, så guider jeg dig hele vejen igennem. Igennem mine online træningsforløb til kvinder, kommer jeg til at have tæt kontakt med dig som klient. Det er for mig ligeså vigtigt, at du lærer præcis hvor simpelt mad er, når vi får skåret myter og misinformation væk, og får sat din hverdag i system, med vaner der bare holder, så vi opnår dit mål. 

Det er vanerne og din viden der gør, at du kan bruge de ting du lærer under forløbet, resten af dit liv, og dermed holde dit resultat! 
Sammen går vi ind og finder specifikke retter og strukturer der kan fungere i din hverdag, uanset om du konstant er på farten, har en travl børnefamilie eller noget helt tredje.

Vi har hjulpet rigtig rigtig mange!

Vi har hjulpet rigtig rigtig mange!

Vi har hjulpet et hav af mennesker siden 2014, med at få en stærkere krop & bygge vaner de ELSKER!

Det får du i et online træningsforløb til kvinder

Invester i dig selv!

3 måneders online coaching forløb

2.000 kr. per måned | 6.000kr. total
 • Forløbet inkluderer alt det her:
 • Træningsplan tilpasset dit niveau - hjemme, i motionscenter eller i naturen, hvor der følger klar videoinstruktion med
 • Simpel og lækker kost, så alle kan være med + hjælp til at få det til at passe ind i din hverdag & stemme overens med dit mål
 • Herudover ugentlig checkin med mål, vægt, feedback etc., som jeg giver en personlig video eller lyd feedback på
 • 4 x 30min coaching samtaler på tlf eller zoom (gennemgang, 4 ugers coaching, 8 ugers coaching & evaluering)
 • Online videoundervisning med fokus på at skabe en større forståelse og viden om kost, træning, egen adfærd og vaner
 • Fri chat - svarer altid inden for 24 timer (weekend undtaget)

Video gennemgang af appen

Video gennemgang af appen

I videoen herunder, viser jeg hvordan du kommer i gang, og hvilke muligheder du har inde i appen. 

Kenneth Schandorf

Stifter & head coach

Mit job er primært stillesiddende, jeg nyder stort altid lidt vin og god mad i weekenderne, og jeg elsker en god fest og sociale arrangementer, med alt hvad der dertil hører! 

Min passion er, at lære mine klienter, hvordan man kan skabe en sund livsstil og den krop de ønsker, uden at misse alt det sjove! Og det er faktisk lige præcis den balance der er vigtig – langt de fleste er enten All In på slankekur eller slet ikke. Når du finder balancen med en fed og struktureret hverdag du ELSKER, og samtidig lærer, hvordan man nyder det mad mm. man kan li, uden det konstant ender i overspisninger, så er det dig der har kontrol, og det er fedt! 

Jeg har styrketrænet siden før årtusind skiftet (ja jeg er SÅ gammel 😂)
Min rejse som coach startede i London i 2014. Her underviste jeg udelukkende i Personlig træning på fuldtid i 4 år. Da vi flyttede til Danmark i 2018, udvidede jeg min forretning til også at have Online træning. 

Har du taget en beslutning?

FÅ EN GRATIS & UFORPLIGTENDE SAMTALE. Her forventningsafstemmer vi hvordan forløbet skal udformes. Jeg tager hensyn til dit niveau, udfordringer og mål, hvor jeg fortæller mere om mulighederne og forløbets overordnet struktur.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere hjælp?
Ring til mig på 93 92 02 38

Eller …

Julie Taulo

Coach

Julie har været en del af Team Schandorf, siden 2021. De første 2 år på deltid, hvor hun havde rigtig god succes med Personlig Træning, mens hun studerede på Syddansk Universitet i Idræt & Sundhed. 

I 2023 fik Julie sin kandidat i specialiseringen Exercise as Medicine, og gik samtidig fuldtid hos Schandorf Fitness. Julie varetager nu både Personlige Træningsklienter og Online klienter. 

Allerede som 14-årig fandt Julie passionen for træning og sundhed, inden hun tog på idrætsefterskole. Denne passion voksede og udviklede sig yderligere under hendes studier på Syddansk Universitet, hvor hun specialiserede sig inden for Exercise as Medicine.

‘Hvert skridt på min træningsrejse har været med til at forme mig til den personlige træner, jeg er i dag, og jeg er stolt over at være en del af Team’ Schandorf.

Ofte stillede spørgsmål 🤓

Hvorfor skal jeg ligge mine kortoplysninger når jeg blot vil prøve den første måned gratis? 

 • Det skal du fordi systemet automatisk skal kunne trække de 129kr., når dee første 14 dage er gået. 
  Hvis du starter fx. den 10. i en måned, så vil de 129kr. blive trukket automatisk den 14 dage efter. Det er et abonnement, som kører indtil du opsiger det. 

Hvordan opsiger jeg abonnementet? 

 • Det gør du ved at skrive en mail til mig på kenneth@schandorffitness.dk, om at du gerne vil opsige dit abonnement. 
  Der er ingen binding, men opsigelsen skal ske, inden den næste måned automatisk har trukket de 129kr. 
  Du skal modtage en bekræftelse fra mig, før opsigelsen er gældende. 

Kan jeg godt prøve appen, og så hoppe ud igen, uden overhovedet at betale?

 • I princippet ja. Der er ingen binding, og du betaler først efter du har været inde i 14 dage. Men jeg har lavet det på den måde, fordi jeg er sikker på at du vil syntes det er rigtig godt, og har lyst til at fortsætte, så giv det en chance, så kommer resultaterne også!