Vegansk Nuddelsuppe med Æg

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedningstid

10 minutter

Mæthed i forhold til kalorier

Høj

Ingredienser

4 portioner

  • 1,5 L grøntsags- eller hønsebullion
  • 30g frisk ingefær i skiver
  • 2 forårsløg
  • 1 rød chilli
  • 2 dl hakket koriander 
  • 300g tofu
  • 200g nudler efter eget valg
  • 4 dl sojabønner
  • 60g spinat
  • 4 æg

Sådan gør du

  1. Kog bullionen op, og tilsæt ingefæren. 
  2. Kog æggene i 7-8 minutter, pil dem og skær i halve.
  3. Snit nu chilli, og forårsløg helt fint. 
  4. Skær tofuen op i tern. 
  5. Hæld nudlerne i det kogene bullionvand i et par minutter, til de er færdige. 
  6. Fordel nu det hele i 4 skåle, og pynt evt. med koriander.  
 
Næringsindhold per portion: 
Ca. 500kcal 
Ca. 31g protein
Copyright Schandorffitness.dk

Få mine lækre opskrifter

De er ideelle til vægttab & toning, har en fantastisk næringsfordeling og så er de også et hit hos børnefamilierne 😋

Helt GRATIS!