Ungarsk Gullasch

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedningstid

30 minutter

Mæthed i forhold til kalorier

Høj

Ingredienser

3 portioner

– 500g magert oksekød i tern (brug en steak eller skåret gullashkød, men hold det mellem 110-130kcal per 100g)
– 2 store løg, snittet i små tern
– 3 store gulerødder eller 5 mellem i tern
– 2 peberfrugter i tern
– 300g kartofler, skrællet og i tern
– 1 dåse hakkede tomater
– 2 dl vand i grøntsagsbullion
– 100g creme fraiche 5%
– 2 fed presset hvidløg
– 2 spk paprika
– Lidt persille

Sådan gør du

  1. Svits løgene i en smule olie til de er gyldne, og tag dem så af.
  2. Steg herefter kødet, til det er brunet godt, og tilføj, salt, peber, paprika og hvidløg
  3. Tilføj nu de gyldne løg, hakkede tomater, og vand med bulion, og lad det simre under låg i ca 45min.
  4. Tilføj nu grøntsager og lad det simre i endnu 30-40min, indtil det er mørt.
  5. Tag creme fraiche og rør sammen med en smule salt, peber og persille, og server sammen med din gullash.
Copyright Schandorffitness.dk

Få mine lækre opskrifter

De er ideelle til vægttab & toning, har en fantastisk næringsfordeling og så er de også et hit hos børnefamilierne 😋

Helt GRATIS!