Tarteletter

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedningstid

40 minutter

Mæthed i forhold til kalorier

Lav-mellem

Ingredienser

6 portioner (18 tarteletter)

  • 40g smør
  • 1 stk. hønsebullion
  • 900g kyllinge brystfillet uden skind
  • 1dl mel
  • 2 dåser asparges (480g)
  • 2dl minimælk
  • 18 tarteletbunde (færdigkøbt)
  • 600g grønne bønner
  • Lidt tomat
  • Evt. lidt persille
  • Salt & peber

Sådan gør du

  1. Kyllingen koges i en gryde med vand der lige dækker og låg på. Når kyllingen er mør efter ca. 30min, trækkes den fra hinanden med 2 gafler til mindre stykker.
  2. I en separat gryde, smeltes smør og mel tilsættes. Vandet fra asparges hældes løbende i sammen med mælken. Sovsen koges op og bouillon tilsættes. Vandet fra kyllingen kan bruges, hvis sovsen ønskes tyndere.
  3. Kog bønnerne let i en separat gryde.
  4. Smag sovsen til med salt og peber, og tilsæt så kylling og asparges i sovsen.
  5. Lun tarteletbundene i ovnen.
  6. Anret tarteletterne med fyld, samt lidt tomat, og evt. persille på toppen, og 100g bønner per portion ved siden af.
Fyldet bliver nærmest kun bedre de efterfølgende dage, og kan let varmes op. Der er 3 tarteletter per portion. 

 

Næringsindhold per portion: 
Ca. 500kcal
Ca. 38g protein

Copyright Schandorffitness.dk