Stine Andersen

"Et forløb hos Kenneth, er alle pengene værd!"

Stine Andersen

“Spild af penge”, “photoshop”, “online coaching! det kan da ikke gøre en forskel for mig” – kan du nikke genkendende til følgende tanker omkring personlig træning, online coaching og kostplaner? Så må jeg bare sige, at du kan blive klogere lige som jeg selv er blevet.

Efter to graviditeter og dermed to barsler der for mig hang sammen med kage, chokolade, snolder en smule frugt og så lidt mere kage så skulle der virkelig ske en ændring. Ikke bare en ændring ift. vægttab og opstramning, men også en ændring ift. at skabe mere overskud og energi i hverdagen.

Læs mere herunder, og se flere billeder…

Motivationen til selv at komme igang var ikke eksisterende og jeg var så heldig at få et forløb ved Kenneth. 
Det har været et forløb, hvor jeg hele vejen igennem har følt mig lyttet til og anerkendt i hvad jeg ønskede med forløbet. 
Med to små børn har det for mig været svært, at finde tiden til træning/“tiden til mig tid”. Kenneth har gennem hele perioden tilpasset forløbet så det fungerede bedst for mig både ift. kost og træning. F.eks. guidet mig hvis jeg var faldet i eller havde sukkertrang. Kenneth har tilpasset mine øvelser, hvis f.eks. en øvelse var for svær og tilpasset træningsdagene så jeg oplevede en hverdag der hang sammen og som jeg kunne overholde samtidigt med at den udfordrede mig. 


Den tætte kontakt med Kenneth gennem hele forløbet og det at Kenneth har lyttet og “set mig” har gjort at Kenneth har skræddersyet det perfekt forløb til mig. Skræddersyet et forløb der har givet mig den energi, det overskud og ikke mindst fået “morformerne” på rette kurs igen – præcis alt det jeg ønskede med forløbet. 

Jeg er dybt taknemmelig for Kenneths hjælp og han får de største anbefalinger herfra. Et forløb ved Kenneth er alle penge værd! 
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra 😃 

Stine Andersen Fitness
Fitness Forandring Stine
Online Træning Odense

Hvad venter du på?

FÅ EN GRATIS & UFORPLIGTENDE SAMTALE.
Under samtalen vil vi afdække dine mål og udfordringer, og jeg vil forklare nærmere om mulighederne for en mulig startplads og komme nærmere ind på hvordan selve forløbet fungerer.

Gør som tusind andre følg Schandorf Fitness på Instagram