Spaghetti Bolognaise alá Nicolai

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedningstid

30 minutter

Mæthed i forhold til kalorier

Mellem

Ingredienser

10 portioner

  • 1kg hakket oksekød 3-7%
  • 800g spaghetti
  • 3 dåser hakket tomat
  • 500g dolmio pastasauce
  • 200g cheasy revet mozerella 13%
  • 2 okse bullion terninger
  • Basilikum 

Sådan gør du

  1. Brun oksekødet i 2dl vand, og tilføj salt og peber. 
  2. Når kødet er brunet, tilføjer du 2 bullion terninger, dolmio pastasauce og de hakkede tomater. 
  3. Lad det simre i ca. 20min ved middel varme. 
  4. Kog spaghettien. 
  5. Smag bolognaisen til med salt, peber og evt. andre krydderier du ønsker. 
  6. Server det sammen med spaghettien, og top med revet mozzerella, og evt. pynt med lidt frisk basilikum. 
Indhold per portion: 
Ca. 500kcal
Ca, 39g protein
Om du bruger lys pasta, fuldkorn eller sojabønne pasta, er helt op til dig. Kalorierne er ca. det samme i det hele, men fuldkornspastaen mætter mere end den lyse pasta + du får mere fuldkorn, som er godt for fordøjelsen. Vælger du at bruge sojabønnepasta, er mætheden også god, og så stiger proteinniveauet betydeligt. 
Copyright Schandorffitness.dk

Få mine lækre opskrifter

De er ideelle til vægttab & toning, har en fantastisk næringsfordeling og så er de også et hit hos børnefamilierne 😋

Helt GRATIS!