Søren Wiggers

Struktur, rammer og genial coaching blev mit vendepunkt

Søren Wiggers

Livsstilsændring på 23 uger.

Efter et lang og meget aktivt ungdomsliv, var min nye titel som far til to, begyndt at indtage min krop. Vægten blev gradvis større og større, og kroppen mindede efterhånden mere om pandebjørn end en atletisk puma. Jeg har egentlig aldrig skammet mig over min krop, men efterhånden begyndte realiteterne, hvad angår vægt, at gå op for mig. Jeg savnede nye vaner, nye retter og værktøjer til at ændre mig livsstil.

Fantastisk coaching.
Kenneth og hans struktur, rammer og geniale coaching blev mit vendepunkt. Han har givet mig evnerne til at ændre min form og styrke, så jeg nu har meget mere energi, styrke og selvtillid, selvom det nok aldrig har været et problem for mig. 

Nemme ændringer.

Ændringerne har været utroligt lette at implementerer i hjemmet, også selvom det skulle kunne fungere sammen med både børn og kæreste. Kenneths måde at tænke kost, har gjort at vi som familie har kunne tilgodese både mine ønsker om sund og nærende kost, men også børnenes ønsker om spændende retter, som smager godt, selvom de er sunde. Træningen har Kenneth virkelig klaret til UG, selvom man selvfølgelig selv skal lette røven og komme op af sofaen – men det har egentlig været meget let, med hans gode måde at forklare tingene på. 

Søren Wiggers Fit
Søren Wiggers Middelfart
Søren Wiggers Schandorf
Søren Wiggers Fitness

Hårdt i starten.

Både gode programmer og gode beskrivelser og videoer. Programmet blev hele tiden tilpasset, så det stod mål med den situation jeg var kommet i. Selvfølgelig var det hårdt i starten, men kroppen vender sig hurtigt til træningen, og kroppen begynder at forme sig på nye måder. Muskler dukkede op, og jeg fornemmede meget hurtigt fremskridt og succes. Jeg udviklede mig meget hurtigt, og kunne se fremskridtene i spejlet efter kort tid, og Kenneth hjalp mig hele tiden til at holde ”snuden i sporet” – Også når det var svært eller jeg havde haft til knap for sund weekend. 

Den største hjælp.

Jeg er så glad for at jeg fandt frem til Kenneth og tog imod hans råd om træning og ernæring. Det er utroligt hvad 96 træninger og korrekt kost kan gøre ved kroppen.
Håber at du også vil have samme glæde, som jeg har haft af Kenneth.

Han hjalp virkelig mig!

Søren Wiggers Online

Hvad venter du på?

FÅ EN GRATIS & UFORPLIGTENDE SAMTALE.
Under samtalen vil vi afdække dine mål og udfordringer, og jeg vil forklare nærmere om mulighederne for en mulig startplads og komme nærmere ind på hvordan selve forløbet fungerer.

Gør som tusind andre følg Schandorf Fitness på Instagram