Proteinbar/Shake & Frugt

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedningstid

0 minutter

Mæthed i forhold til kalorier

Lav

Ingredienser

1 portion

  • 2 proteinbarer / Barebells Milkshake 
  • 1 stykke frugt

Sådan gør du

Vælg imellem følgende 3 muligheder: 
– 2 proteinbarer & 1 stykke frugt.
– 2 Barebells Milkshake & 1 stykke frugt. 
– 1 Proteinbar, 1 Milkshake & 1 stykke frugt.

Jeg anbefaler Bodylabs proteinbarer som smager rigtig godt. Der er 2 størrelser, men ifølge opskriften skal du tage de store på 55g. Indholdet varierer en smule men ligger på ca 200kcal +/- lidt. 
Ønsker du andre proteinbarer er det også fint – samlet fra shakes og proteinbarer vil vi gerne ramme ca. 400kcal, og minimum 30g protein (gerne mere). Så kig bagpå hvis du ønsker en anden bar og se hvad det indeholder per bar. 

Både Milkshake og proteinbarer kan købes på fx. musclehouse.dk

Frugt kan være stort set alt, bortset fra en banan som har ca dobbelt så mange kcal som et æble, pære, osv. Det er absolut intet galt med bananen, men kaloriemæssigt skal det så være en lille banan.  

Det her er perfekt til at tage med på farten, og hvis du er på tur/ferie. Husk du behøve ikke spise det hele på én gang, det kan sagtens deles ud på hele dagen, så du har 3 måltider – fx 2 á én proteinbar og et måltid af et stykke frugt.

Det kunne også være godt som en aftensnack. Evt ½ portion, så du tager 1 proteinbar og fx et halvt æble. Skær proteinbaren ud i 8-10 små stykker, æblet i skiver og evt med en smule rå kanel ovenpå, så har du en perfekt hyggesnack.  

Næringsindholdet er rigtig fornuftigt, det er højt i protein og fiber og lavt i sukker, så det er faktisk et rigtig fint måltid, og så bliver det ikke meget nemmere.

Copyright Schandorffitness.dk

Få mine lækre opskrifter

De er ideelle til vægttab & toning, har en fantastisk næringsfordeling og så er de også et hit hos børnefamilierne 😋

Helt GRATIS!