Pizza alá Lisbet

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedningstid

40 minutter

Mæthed i forhold til kalorier

Lav

Ingredienser

1 portion

  • 70g durum mel
  • 1/2 dl vand
  • 1 knivspids salt
  • 1 ært størrelse gær
  • 2 spsk pizzasauce (Jeg bruger den fra Rema)
  • 40g færdigstegt kylling
  • 50g prosciutto (andet skinke kan også bruges)
  • 50g Cheasy revet ost
  • Frisk basilikum
  • Hvidløg
  • Evt frisk feldsalat

Sådan gør du

Denne pizza er lavet af Lisbet, som er en tidligere klient. Mulighederne er utrolig mange når man skal lave sine egne opskrifter 🙂

  1. Opløs gæren i lunken vand – start med lige under 1/2 dl, så kan du altid tilføje det sidste når du ser om det er nødvendigt. Men dejen skal ikke blive for fedtet. 
  2. Hæld mel, salt og gærvand i en skal og ælt det sammen. 
  3. Når dejen har en god konsistens, stiller du den lunt med et viskestykke over, og lader hæve i ca. 30 minutter.
  4. Tænd ovnen – så varm som muligt. 
  5.  Når dejen har hvilet ruller du den så tynd du kan, og tilføjer tomat, kylling, prosciutto, samt evt. lidt presset hvidløg (hvidløgsolie er slet ikke nødvendigt – ren hvidløg er bedst). 
  6. Tilføj lidt groft salt og lidt peber – det gør en stor forskel. 
  7. Nu ost og basilikum på toppen. 
  8. Jeg bager den i 7-8 minutter ved 270 grader – men ovne er forskellige, så hold øje. 
  9. Nu pizzaen er bagt kan du evt tilføje lidt feldsalat på toppen. 

Jeg har lagt billeder herunder af Lisbets pizza, som er med feldsalat 🙂

Indhold: 
ca. 517 kcal
ca. 43g protein

Dejen indeholder ca 250kcal og 8g protein. Så ønsker du andet på toppen, når du skal lave dine egne opskrifter, så har du ca. 250kcal og skal hente minimum 22g protein, hvis det altså er noget du vil bruge som en fast del. 

Copyright Schandorffitness.dk

Få mine lækre opskrifter

De er ideelle til vægttab & toning, har en fantastisk næringsfordeling og så er de også et hit hos børnefamilierne 😋

Helt GRATIS!