10 minutter
10 minutter
Høj
2 portioner
1. Hæld pastaen i en gryde, og kog den.
2. Sæt vand over til æggene, og giv dem ca. 6min ved middel varme, når vandet koget. Så snart de 6 minutter er gået, hælder du vandet fra, og tilføjer koldt vand til æggene.
3. hæld sesamfrøene på en tør pande og rist dem ved middel varme til de er gyldne.
4. Dræn vandet fra tunen, og hæld det i en skål, sammen med selleri, peberfrugt, gulerod og kål.
5. Når pastaen er kogt, hælder du koldt vand over for at køle den ned, tilføjer den så til tunsalaten, og vender det hele forsigtigt rundt.
6. Pil æggene og tilføj på toppen, sammen med sesamfrøene.
7. Brug den slender chef dressing du ønsker til. Min favorik er Indian Curry. Du kan også bare lave en let skyrdressing af et par spsk. neutral skyr, blandet med salt og peber.
——————————————————
Jeg vil anbefale at du bruger fuldkornspasta frem for lys pasta. Det er ca. det samme kaloriemæssigt, så der sker slet ikke noget ved at vælge lys pasta, men fuldkorn er bedre i næring og den mætter mere.
Indhold per portion:
Ca. 500Kcal
Ca. 45g Protein
——————————————————
Du kan også vælge at bruge sojabønne pasta i stedet for almindelig pasta. Hvis du kan lide det, så er næringen bedre end alm. pasta, da især proteinindholdet er højere. Så ser fordelingen således ud.
Indhold per portion:
Ca. 500Kcal
Ca. 65g protein
Jeg har vedhæftet et billede af sojabønnepastaen herunder. Den fås som regel i de fleste Coop butikker, men det svinger lidt om de er der. Ellers kan det også bestilles ved at klikke HER.
——————————————————-
Ombytning:
Om du vælger kål, iceberg salat, en anden salat eller spinat betyder ikke noget. Kål mætter lidt mere.
Du må også gerne bytte selleri ud med et lille løg eller forårsløg.
De er ideelle til vægttab & toning, har en fantastisk næringsfordeling og så er de også et hit hos børnefamilierne 😋
Helt GRATIS!