Pariserbøf
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Mæthed i forhold til kalorier
Høj
Ingredienser
1 portion
- 150g hakket oksekød 3-7%
- 1 æg
- 1 stykke sandwichbrød
- 1/2 lille løg
- 3-5 syltede rødbeder
- Kapers
- Peberrod
- 1/2 spsk. olie
Sådan gør du
- Ælt og form oksekødet til en hakkebøf, og krydr med salt og peber.
- Steg den ved jævn varme i olien.
- Rist brødet i brødristeren.
- Skær rødbeder og løg i tern.
- Når bøffen er færdigstegt, steger du ægget på panden.
- Anret din pariserbøf med bøf, rødbeder, løg, kapers & peberrod, og ægget på toppen.
Hvis du ikke kan lide fx peberrod eller kapers fx, så udlader du blot det.
Næringsindhold per portion:
Ca. 500kcal
Ca. 42g protein.
Copyright Schandorffitness.dk