Pariserbøf

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedningstid

10 minutter

Mæthed i forhold til kalorier

Høj

Ingredienser

1 portion

  • 150g hakket oksekød 3-7%
  • 1 æg
  • 1 stykke sandwichbrød 
  • 1/2 lille løg 
  • 3-5 syltede rødbeder
  • Kapers
  • Peberrod
  • 1/2 spsk. olie

Sådan gør du

  1. Ælt og form oksekødet til en hakkebøf, og krydr med salt og peber. 
  2. Steg den ved jævn varme i olien. 
  3. Rist brødet i brødristeren. 
  4. Skær rødbeder og løg i tern.
  5. Når bøffen er færdigstegt, steger du ægget på panden. 
  6. Anret din pariserbøf med bøf, rødbeder, løg, kapers & peberrod, og ægget på toppen. 

Hvis du ikke kan lide fx peberrod eller kapers fx, så udlader du blot det. 

 

Næringsindhold per portion: 
Ca. 500kcal
Ca. 42g protein. 

Copyright Schandorffitness.dk