Panang Curry
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Mæthed i forhold til kalorier
Mellem
Ingredienser
2 portioner
- 250g kyllingebryst uden skind
- 55g Thai Red Curry Paste fra Blue Dragon
- 2spsk. fiskesovs
- 2 mellemstore gullerødder
- 1 rød peberfrugt
- 1 dåse kokosmælk light (eller 1/2 alm kokosmælk, og vand for resten)
- 1 spsk. olie
- 350g blomkålsris (1 pose fra frost i Rema)
- 150g ris
- Evt. 1 frisk chili
- Evt 6-8 friske limeblade
Sådan gør du
- Skær kyllingebrystet i strimler, og brun det af i olien og curry paste.
- Skær gullerødderne og peberfrugten i tynde stave, hak chilien fint, og skær limebladene i strimler.
- Tilsæt limeblade, chili, fiskesauce og kokosmælk til kyllingen, og lad det koge op i ca. 5 min.
- Tilsæt nu peberfrugt og gullerødder, samt en smule vand hvis nødvendigt. Lad retten simre i yderligere 15-20min.
- Sæt risene til at koge.
- Steg blomkålsrisene på en tør pande og tilsæt salt.
- Når saucen er færdig, smager du den til, evt. med ekstra fiskesauce og salt.
- Bland risene og blomkålsrisene sammen, og server det hele sammen.
Næringsindhold per portion
Ca. 500kcal
Ca. 500kcal
Ca. 34g protein


Copyright Schandorffitness.dk