Panang Curry

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedningstid

20 minutter

Mæthed i forhold til kalorier

Mellem

Ingredienser

2 portioner

  • 250g kyllingebryst uden skind
  • 55g Thai Red Curry Paste fra Blue Dragon
  • 2spsk. fiskesovs
  •  2 mellemstore gullerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 dåse kokosmælk light (eller 1/2 alm kokosmælk, og vand for resten)
  • 1 spsk. olie
  • 350g blomkålsris (1 pose fra frost i Rema)
  • 150g ris
  • Evt. 1 frisk chili
  • Evt 6-8 friske limeblade

Sådan gør du

  1.  Skær kyllingebrystet i strimler, og brun det af i olien og curry paste. 
  2. Skær gullerødderne og peberfrugten i tynde stave, hak chilien fint, og skær limebladene i strimler. 
  3. Tilsæt limeblade, chili, fiskesauce og kokosmælk til kyllingen, og lad det koge op i ca. 5 min. 
  4. Tilsæt nu peberfrugt og gullerødder, samt en smule vand hvis nødvendigt. Lad retten simre i yderligere 15-20min. 
  5. Sæt risene til at koge.
  6. Steg blomkålsrisene på en tør pande og tilsæt salt. 
  7. Når saucen er færdig, smager du den til, evt. med ekstra fiskesauce og salt. 
  8. Bland risene og blomkålsrisene sammen, og server det hele sammen. 
 
Næringsindhold per portion
Ca. 500kcal 
Ca. 34g protein
Copyright Schandorffitness.dk