Kenneths Muscle Meatballs

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedningstid

25 minutter

Mæthed i forhold til kalorier

Høj

Ingredienser

5 portioner

  • 800g hakket oksekød 3-7%
  • 2 mellem fint revet løg
  • 1 buket hakket persille (ca. 30g)
  • 5-7 moste fed hvidløg
  • 2-3 friske chili (eller chili krydderi)
  • 1kg kartofler
  • 1 hel snittet spidskål (ca. 1kg) 
  • 2 dåser flåede tomat

Sådan gør du

1. Start med at skrælle kartoflerne og sæt dem til at koge med en smule salt.
2. Kom oksekødet i en skål, og tilføj løg, persille, hvidløg, chili, lidt peber og salt.
3. Form farsen som frikadeller og steg på panden ved middel varme i 2 spsk. olie.
4. Hæld ca. 2 dl. vand på en pande og steg spidskålen ved høj varme i ca. 2 minutter.
5. Skru ned til lav varme for spidskålen, og lad det simre i en 5-10 minutter, og krydr det med salt, peber og gerne spidskommen.  
6. Når frikadellerne er ved at være færdigstegt, hælder du de 2 dåser tomat op på panden, med lidt salt og peber, og lader det simre i 5-10 minutter. 
7. Del det hele op i 5 portioner, og velbekomme 🙂 

Næringsindhold per portion: 
Ca. 500Kcal
Ca. 44g protein

NB: Vidste du at kartoflen, faktisk er den mad der mætter mest ifht. kalorier? 🙂

Og vil du have mere sauce, så byt 100g kartofler ud med 1 extra dåse flåede eller hakket tomat.

 

Copyright Schandorffitness.dk

Få mine lækre opskrifter

De er ideelle til vægttab & toning, har en fantastisk næringsfordeling og så er de også et hit hos børnefamilierne 😋

Helt GRATIS!