20 minutter
25 minutter
Høj
5 portioner
1. Start med at skrælle kartoflerne og sæt dem til at koge med en smule salt.
2. Kom oksekødet i en skål, og tilføj løg, persille, hvidløg, chili, lidt peber og salt.
3. Form farsen som frikadeller og steg på panden ved middel varme i 2 spsk. olie.
4. Hæld ca. 2 dl. vand på en pande og steg spidskålen ved høj varme i ca. 2 minutter.
5. Skru ned til lav varme for spidskålen, og lad det simre i en 5-10 minutter, og krydr det med salt, peber og gerne spidskommen.
6. Når frikadellerne er ved at være færdigstegt, hælder du de 2 dåser tomat op på panden, med lidt salt og peber, og lader det simre i 5-10 minutter.
7. Del det hele op i 5 portioner, og velbekomme 🙂
Næringsindhold per portion:
Ca. 500Kcal
Ca. 44g protein
NB: Vidste du at kartoflen, faktisk er den mad der mætter mest ifht. kalorier? 🙂
Og vil du have mere sauce, så byt 100g kartofler ud med 1 extra dåse flåede eller hakket tomat.
De er ideelle til vægttab & toning, har en fantastisk næringsfordeling og så er de også et hit hos børnefamilierne 😋
Helt GRATIS!