Kylling & Guacamole Burger

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedningstid

15 minutter

Mæthed i forhold til kalorier

Mellem

Ingredienser

4 portioner

  • 400g kyllingebryst
  • 4 Kohberg rugbrødsbolle (eller brug boller på ca. 150kcal per stk.)
  • 1 avocado
  • 1100g frosne rodfrugter (2 poser groft skåret fra Coop á 550g per pose)
  • Lidt agurk i skiver
  • Lidt snittet iceberg salat/spinat
  • 1 ½ fed hvidløg
  • En smule citron

Sådan gør du

1. Krydr kyllingebrystene med salt & peber, og steg dem på panden med 1 spsk. olie.
2. Put de frosne rodfrugter i et ildfast fad, og spray en smule olivenolie over, og krydr med timian, salt og peber.
3. Bag dem i 35-45 min ved 180 grader.
4. Rist bollen og snit agurk og salaten.
5. Lav guacamolen: Mos avocadoen med en gaffel, og tilføj en smule citronsaft, most hvidløg, salt og peber.
6. Saml din burger med kylling, salat, guacomole og evt. kaloriefri dressing, og server sammen med rodfrugterne.

Tjek de kaloriefrie dressinger under Kosttilskud & Specialprodukter. 

Næringsindhold per portion: 
Ca. 500kcal 
Ca. 35g protein

Copyright Schandorffitness.dk

Få mine lækre opskrifter

De er ideelle til vægttab & toning, har en fantastisk næringsfordeling og så er de også et hit hos børnefamilierne 😋

Helt GRATIS!