Josephine

"En 24 ugers livsstilsændring"

Josephine

Josephine har været i gang i 24 uger med personlig træning i Odense. 

Vores fokus har været på at skabe nye holdbare vaner, samt blive klogere på hendes adfærd omkring kost.
Det resulterer i en god struktur i hverdagen der er rar at være i, og som blot giver mere overskud, samt mindre overspisning om aftenen, i weekender og når det er ferie. 

Dertil har vi naturligvis fået gang i træningen. Vi har taget udgangspunkt i hendes niveau til at starte med, og sørget for at der har været en løbende progression, således at kroppen hele tiden er blevet stærkere, og led, muskler og sener har kunne følge med. 

Resultatet taler sit tydlige sprog. Minus 17,1kg og over 15% fedt er smidt på 24 uger. Det betyder bl.a. at der er røget 28cm om livet! Igen, fokus har ikke været på at det skulle komme ned i vægt hurtigst muligt, men i stedet fokuseret på holdbare løsninger og en hverdag Josephine virkelig kunne lide. I sidste ende er det oftest den hurtigste tilgang alligevel, og i hvert fald den mest holdbare. 

Hvad venter du på?

FÅ EN GRATIS & UFORPLIGTENDE SAMTALE.
Under samtalen vil vi afdække dine mål og udfordringer, og jeg vil forklare nærmere om mulighederne for en mulig startplads og komme nærmere ind på hvordan selve forløbet fungerer.

Gør som tusind andre følg Schandorf Fitness på Instagram