Hjemmebagte Boller

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedningstid

20-25 minutter

Mæthed i forhold til kalorier

Høj

Ingredienser

10 boller

  • 250g havregryn
  • 350g hytteost 4%
  • 4 æg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver 1. 

Sådan gør du

Til 10 boller.

1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Hæld det hele i en skål, og blend det med en stavblender til det er en ensartet masse.
3. Brug 2 skeer, til at forme 10 boller, og læg dem på bagepladen.
4. Bag dem i 20-25 min i midten af ovnen.

Indhold per bolle: 
Ca. 150Kcal
Ca. 11g protein

Ok, så den her er lidt tricky, og du skal selv regne lidt – er det for uoverskueligt, så vent til du lærer at sammensætte egne opskrifter, så bliver det nemt. En portion skal indeholde ca. 500kcal og minimum 30g protein. Tager du fx 2 boller, er det jo ca. 300kcal og 22g protein, så skal du blot finde minimum 8g protein for de sidste ca. 200kcal, for at ramme ca. 500kcal og minimum 30g protein. 

En tommelfinger regel er at et stykke magert kød ca. er 10kcal og 2g protein. Skal du have ost, lidt pålægchokolade eller andet på, skal du regne lidt på det. Du kan evt. også spæde op med lidt frugt etc. Putter du et par skiver agurk, peberfrugt eller lignende på, behøver du ikke tælle det med, da det er så lidt det på ingen måde gør nogen forskel. 

Copyright Schandorffitness.dk

Få mine lækre opskrifter

De er ideelle til vægttab & toning, har en fantastisk næringsfordeling og så er de også et hit hos børnefamilierne 😋

Helt GRATIS!