Gullasch & Oksekøds Suppe

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedningstid

15-20 minutter

Mæthed i forhold til kalorier

Høj

Ingredienser

3 portioner

  • 2000g Mou gullasch suppe
  • 450g hakket oksekød 3-7%
  • 200g ærter
  • 200g fint snittet hvidkål

     

Sådan gør du

1. Brun oksekødet i ca. 1 dl vand, og tilføj salt og peber.
2. Varm Mou Gullasch suppe op.
3. Når suppen er flydende, tilføjes den til oksekødet, sammen med grøntsagerne, og det hele varmes op sammen. 
4. Smag til med de krydderier du ønsker.

 

Indhold per portion: 
Ca. 500kcal
Ca. 52g protein

Copyright Schandorffitness.dk

Få mine lækre opskrifter

De er ideelle til vægttab & toning, har en fantastisk næringsfordeling og så er de også et hit hos børnefamilierne 😋

Helt GRATIS!