English Breakfast

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedningstid

5 minutter

Mæthed i forhold til kalorier

Mellem

Ingredienser

1 portion

  • 1/2 dåse baked beans fra Harvest Best – den er lavest i kcal (Netto)
  • 1 æg
  • 1 Hanegal weinerpølse (Rema)
  • 3 skiver kalkun bacon 
  • 1 tomat
  • Evt. lidt purløg
  • 1 tsk. olie

Sådan gør du

  1. Hæld de baked beans i en gryde og varm på middel varme.
  2. Skær tomaten i halv og steg på en pande sammen med kalkun bacon & pølsen i 1 tsk. olie.
  3. Når det er stegt og kogt færdigt, samler du det på din tallerken, og klækker ægget ud på panden. Tilføj lidt salt og peber, og rør i ægget så de bliver til scrambled eggs (det tager maks 30sek)
  4. Pynt evt. med fx purløg.  
 

Næringsindhold per portion: 
Ca. 500kcal
Ca. 30g protein. 

Er du ikke så vild med baked beans, kan det sagtens byttes med fx. 1 extra pølse og 1 extra skive bacon, eller 2 æg og 2 skiver bacon. 

Det her er en perfekt morgenmad til fx weekenden. Husk der meget gerne må være forskel på dine generelle rutiner i hverdag og weekend. Det er ok at man føler der sker noget lidt andet i weekenden, og det kunne jo evt starte ud med sådan én omgang her 🙂

Copyright Schandorffitness.dk

Få mine lækre opskrifter

De er ideelle til vægttab & toning, har en fantastisk næringsfordeling og så er de også et hit hos børnefamilierne 😋

Helt GRATIS!