- Hæld de baked beans i en gryde og varm på middel varme.
- Skær tomaten i halv og steg på en pande sammen med kalkun bacon & pølsen i 1 tsk. olie.
- Når det er stegt og kogt færdigt, samler du det på din tallerken, og klækker ægget ud på panden. Tilføj lidt salt og peber, og rør i ægget så de bliver til scrambled eggs (det tager maks 30sek)
- Pynt evt. med fx purløg.
Næringsindhold per portion:
Ca. 500kcal
Ca. 30g protein.
Er du ikke så vild med baked beans, kan det sagtens byttes med fx. 1 extra pølse og 1 extra skive bacon, eller 2 æg og 2 skiver bacon.
Det her er en perfekt morgenmad til fx weekenden. Husk der meget gerne må være forskel på dine generelle rutiner i hverdag og weekend. Det er ok at man føler der sker noget lidt andet i weekenden, og det kunne jo evt starte ud med sådan én omgang her 🙂