Christian Mendoza

"Stor variation af nem & velsmagende mad"

Christian Mendoza

Jeg havde i gennem længere tid fulgt Kenneth her på Facebook, og set mange af de flotte resultater der er kommet ud af hans arbejde. Derfor besluttede jeg mig for at give det en chance med et online forløb hos, efter jeg selv har mislykkedes i mine utallige forsøg på at smide de overflødige kilo.

Det som jeg har manglet de gange jeg selv har forsøgt mig med diverse slankekure, har været nogle klare retningslinjer og struktur for, hvordan mit vægttab skulle ske. Det har jeg i den grad fået i Kenneths program.

Der har været en stor variation af måltider som har været nemme at lave, velsmagende og i høj grad mættende. Jeg har kun få gange i forløbet følt mig sulten, på trods af mine spise vaner har været ændret radikalt. 

Derudover har jeg fået en markant stærkere krop, og følelsen heraf er fantastisk. Jeg føler mig langt mere frisk i kroppen, har mere overskud i løbet af dagen og på arbejde.
Under hele forløbet har Kenneth været klar til med support og til at svare på spørgsmål omkring træning, mad, motivation og råd.

Jeg kan kun anbefale Kenneths forløb, hvis du som jeg manglede det sidste skub bagi og hjælp til at få struktureret et forløb som giver resultater 💪

Fitness Forløb Christian
Christian Odense Online
Online Træningsforløb Christian

Hvad venter du på?

FÅ EN GRATIS & UFORPLIGTENDE SAMTALE.
Under samtalen vil vi afdække dine mål og udfordringer, og jeg vil forklare nærmere om mulighederne for en mulig startplads og komme nærmere ind på hvordan selve forløbet fungerer.

Gør som tusind andre følg Schandorf Fitness på Instagram