Chili & Rejesalat

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedningstid

5 minutter

Mæthed i forhold til kalorier

Høj

Ingredienser

2 portioner

  • 400g pillede rejer 
  • 350g fint snittet rødkål
  • 350g fint snittet gulerødder
  • 40g peanuts
  • 1 lille håndfuld finthakkede koriander (valgfri)
  • 1 lille håndfuld finthakkede mynte (valgfri)
  • 1 rød chili
  • 1 fed hvidløg
  • 1 lime

Sådan gør du

1. Steg rejerne på panden i 1 spsk. olie ved middelhøj varme i 3-4 minutter.
2. Smag dem til med salt og peber.
3. Riv rødkål og gulerødder fint og bland det sammen.
4. Hak peanuts og rist dem i et par minutter på en tør pande.
5. Hak mynte og koriander fint.
6. Når rejerne er kølet af, blander du det hele sammen. 

Dressing:
1. Skær frøene fra chilien og hak den i mindre stykker.
2. Mos hvidløget og bland det sammen med chili og saften fra en lime.
3. Mix det med salaten. 

Indhold per portion: 
Ca. 500Kcal
Ca. 40g protein

Copyright Schandorffitness.dk

Få mine lækre opskrifter

De er ideelle til vægttab & toning, har en fantastisk næringsfordeling og så er de også et hit hos børnefamilierne 😋

Helt GRATIS!