Chicken Curry

Af Kenneth Schandorf

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedningstid

20 minutter

Mæthed i forhold til kalorier

Høj

Ingredienser

Til 4 personer
  • 450g kyllingebryst uden skind, skåret i tern
  • 3 fed hvidløg pillet og presset
  • 1 mellem løg skåret i tern
  • 2 spk. revet ingefær
  • 3 tsk. rød karrypasta
  • 70g tomat pure
  • 1 dåse Coconut Milk Light fra Blue Dragon (købes i coop butikker)
  • 250g revet gulerod
  • 200g spidskål (lilla hvis de har)
  • 150g grønne ærter
  • 350g blomkålsris fra frost
  • 2dl basmatiris eller fuldkornsris
  • 4 spk. rapsolie

Sådan gør du

  1. Sæt risene til at koge. Når de er kogte hælder du vandet fra og lader dem stå med låg på.
  2. Tag en stor gryde og svits hvidløg, rød karrypasta, tomat pure og ingefær i 2 spk. rapsolie, i et øjeblik.
  3. Tilsæt nu 1 spk. kokosmælk, så det ikke brænder på, og lad det stege lidt.
  4. Tilføj nu løg, gulerødder og resten af kokosmælken, og lad det komme i kog.  
  5. Ryk gulerod massen til side og steg kyllingen i ca 2-3min i den anden side af gryden, og krydr med salt og peber.
  6. Tilsæt spidskål og ærter, og lad det småsimre i ca. 4-5 minutter med låg på. 
  7. Steg blomkålsrisen i 2spk. rapsolie på en pande, og kryd med en smule salt og peber. 
  8. Tilsæt nu risene til blomkålsrisene, og bland det godt sammen. 
  9. Pynt evt med lidt persille eller basilikum. 
Velbekomme 🙂 

NB: Kan du ikke finde Coconut milk light, kan du bruge almindelig kokosmælk på dåse, men så skal du kun bruge halvdelen + 2 dl vand. 
Luk menu