15 minutter
15 minutter
Mellem
3 portioner
Chokoladekuglerne er virkelig lækre, og fungerer godt hele året rundt som aftenssnacks eller på farten.
Nellike giver lidt en julesmag, så i juletiden fungerer de extra godt 😋
1. Blend dadler, mandler og havregryn i en foodprocessor, eller i en blender (sørg for at dadlerne er uden sten, eller pil stenene ud af dem).
2. Hæld massen i en skål, tilføj de andre ingredienser (pånær kokosmel), og rør det sammen til en ensartet masse.
3. Det skal æltes godt, for at få alle tørprodukterne ind i dadelmassen. Hvis det ikke binder sammen, kan du tilføje et par dråber vand ad gangen. Men vær forsigtig, kommer der for meget vand, bliver de nemt for fedtet og bløde.
4. Tag nu lidt af dejen ad gangen, og rul det til små kugler, og vend i kokosmel.
5. Put kuglerne i en lufttæt beholder, og i køleskabet, hvor de sagtens kan holde sig en 4-5 dage.
Indhold per portion:
Ca. 500kcal
Ca. 36g protein
NB: Skal opskriften være vegansk, kan du bytte proteinpulveret ud med en plantebaseret variation. Se under afsnittet kosttilskud og specialprodukter.
De er ideelle til vægttab & toning, har en fantastisk næringsfordeling og så er de også et hit hos børnefamilierne 😋
Helt GRATIS!