Broccolitærte

Af Kenneth Schandorf

Forberedelsestid

15-20 minutter

Tilberedningstid

40 minutter

Mæthed i forhold til kalorier

Mellem

Ingredienser

Til 4 personer
  •  3 grove tortilla wraps
  • 200g broccoli (Ca. 2/3 af et helt broccoli hoved)
  • 3 mellem rødløg i halve skiver
  • 300g friske champignon i skiver
  • 7 hele æg
  • 7 æggehvider
  • 150ml Cheasy creme fraiche 5%

Sådan gør du

Denne Broccolitærte alá Schandorf, er virkelig nem at lave! Den er smækket med protein og god næring, og så mætter den gangske godt i forhold til dens kalorieindhold 🙂

  1. Du skal bruge et almindeligt tærtefad, som er ca. 30cm i diameter.
  2. Steg løg og champignon til de er bløde. 
  3. Skær broccoli hovederne ud, og hæld dem i en skål med kogende vand. Lad det stå i 3 minutter, og hæld vandet fra.
  4. Pisk æg, æggehvider, creme fraiche, salt og peber sammen i en skål. 
  5. Put 1 wrap i bunden af tærtefadet. De 2 andre skærer du i halve og folder op langs kanten så du har én samlet bund. Pensel lidt af æggemasse på som lim, så dine wraps hænger bedre sammen. 
  6. Læg broccoli i tærten, og hæld løg, champignon og æggemassen over.
  7.  Bag i ca. 40 minutter i ovnen ved 200 grader varmeluft.
Broccoli Tærte Kalorielet
Broccoli Tærte Sund
Sund Broccoli Tærte
Luk menu