Denne Broccolitærte alá Schandorf, er virkelig nem at lave! Den er smækket med protein og god næring, og så mætter den gangske godt i forhold til dens kalorieindhold 🙂
- Du skal bruge et almindeligt tærtefad, som er ca. 30cm i diameter.
- Steg løg og champignon til de er bløde.
- Skær broccoli hovederne ud, og hæld dem i en skål med kogende vand. Lad det stå i 3 minutter, og hæld vandet fra.
- Pisk æg, æggehvider, creme fraiche, salt og peber sammen i en skål.
- Put 1 wrap i bunden af tærtefadet. De 2 andre skærer du i halve og folder op langs kanten så du har én samlet bund. Pensel lidt af æggemasse på som lim, så dine wraps hænger bedre sammen.
- Læg broccoli i tærten, og hæld løg, champignon og æggemassen over.
- Bag i ca. 40 minutter i ovnen ved 200 grader varmeluft.