Blåbær muffins

Af Kenneth Schandorf

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedningstid

20-25 minutter

Mæthed i forhold til kalorier

Lille - mellem

Ingredienser

Til 12 muffins
  • 70g havregryn
  • 70g moden banan
  • 60g vanilje protein (2 scoops Bodylab Vanilla Milkshake)
  • 150g Kokos Cheasy skyr yoghurt 
  • 2 æg
  • 100g sukrin sukker
  • 1 citron
  • 150g blåbær (gerne frosne)
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 knivspids salt 

Sådan gør du

Der er brugt mange timer på at ramme den helt rigtige opskrift her, men jeg lover de sidder lige i skabet, er lave i kcal. og med god næring 😀

1. Tænd ovnen på 225 grader. 
2. Klæk æggene ud i en skål, tilføj sukrin og pisk det godt sammen. 
3. Tilføj nu bananen og mos den i med en gaffel. 
4. Blend havregryn, og hæld i sammen med protein pulver, skyr, saften fra 1 citron, bagepulver og salt
5. Pisk det godt sammen, og vend herefter forsigtigt blåbærene i.
6. Hæld massen ud i formene, og bag dem i 20-25minutter. Lad muffins køle af inden du spiser dem.

Der er til 12 muffins, og jeg vil foreslå at du bruger en muffins silikone bakke, da kagerne så hænger ikke fast i bakken, selvom du ikke smører den. På den måde, sparer du en masse kalorier her.
Jeg bruger Mette Blomsterberg’s silikone muffins bakke. 

Luk menu