Få en personlig træner i Odense

Med Kenneth Schandorf som personlig træner i Odense opnår du dine drømmeresultater. Han tilbyder en skræddersyet og professionel vejledning, der kan guide dig succesfuldt igennem træningsforløbet. Derved overlader Kenneth kun vilje og hårdt arbejde til dig – selvfølgelig under kyndig instruktion og motivation.

Kom i dit livs form med en personlig træner

Få et forløb, som tilgodeser din hverdag, niveau og ønsker

Personlig træning hos Schandorf Fitness 😃👇​

Mere end blot en personlig træner

Der kan være mange gode grunde til at søge hjælp og vejledning hos en professionel inden for fitness og ernæring. Men uanset hvilket træningsniveau du befinder dig på, tager vi fat i de udfordringer, som du kæmper med. 

Når vi snakker kost og træning, er det vigtigt at skabe vaner der holder på den lange bane. Derfor kommer vi langt væk fra de traditionelle madplaner og slankekure, som er fyldt med en masse regler og restriktioner, da det oftest er en meget kortsigtet tilgang. 

I stedet fokuserer vi på de langsigtede løsninger, så du får opbygget nye vaner, får større indblik i egen adfærd, samt et mere nuanceret billede af kost og træning. Det skaber en stor frihed, ro i maven og er langt mere holdbart på den lange bane.  

Bor du i Odense, kan jeg hjælpe dig med at komme videre eller starte på dit træningsforløb – og som vægttabsspecialist, får vi også styr på kosten.  

Hvad er dit mål?

Dit mål er i centrum og altafgørende for din udvikling. Uanset hvad din drøm er, vil jeg kunne vejlede, hjælpe og støtte dig mod det. Jeg kan desværre ikke træne for dig, men jeg vil selvfølgelig træne med dig. En personlig træning skal være mere end bare en målsætning – det skal være et behageligt og succesfuldt forløb, der giver dig blod på tanden og lyst til at arbejde videre med dig selv, og opnå nye højder.

Vi skal naturligvis skabe et resultat. Men lige så vigtigt er det, at du kommer ud på den anden side med bagagen fuld af ny viden, redskaber og nogle vaner, du virkelig nyder. 

Team Schandorf Coaches 😃💪

I trænerteamet i Odense har vi et fast ugentligt møde, hvor vi deler erfaringer og vender alle klienter. Således sikrer vi, at alle får den optimale fremgang og hjælp, de har behov for.

Kenneth Schandorf

Ønsker du hjælp til at opbygge nye sunde fitness- & kostvaner, så kan jeg hjælpe.   

Om det er et varigt vægttab, eller om du ønsker at komme i dit livs form, sætter jeg fokus på at skabe det forkromede overblik – en simpel struktur der passer til din hverdag, giver dig det rette mindset og den nødvendige viden. Det giver en hverdag, hvor der er plads til det sociale uden en masse madstress, og hvor vi naturligvis skaber den fremgang der skal til, så vi kan nå dit mål og ikke mindst holde det!

Det handler om, at vi får skabt nogle vaner med nem & lækker kost, som passer til lige præcis din hverdag, og så skal træningen selvfølgelig være både sjov, effektiv og passe til dit niveau.

Jeg arbejder primært med vægttab & muskeltoning, hvor vi fokuserer på at få en stærk & sund krop, uden smerter og med god mobilitet.

Jeg kan også hjælpe, hvis du gerne vil træne op til fx politiprøve, militæret, redder, eller forbedre dig i en specifik sportsgren.

Jeg startede min karriere som personlig træner på fuldtid, i London 2014, hvor jeg opbyggede en masse erfaring. Lidt mere end 3 år senere rykkede jeg tilbage til Danmark, hvor jeg lige siden har hjulpet rigtig mange med at opnå deres mål i Odense.

Julie Taulo

Jeg er startet hos Schandorf Fitness i sommeren 2021. Hele tankegangen omkring holdbare vaner, adfærd og en mere nuanceret forståelse af kost og træning stemmer rigtig godt overens med mine egne værdier. Det har altid fascineret mig at hjælpe andre med at bruge træning til at få mere overskud og energi i hverdagen, blive sundere og hvile mere i sig selv. Jeg finder stor glæde i at hjælpe dig med at opnå dine drømme og mål. Ligegyldigt hvilket udgangspunkt du har, f.eks. hvis sundhed og træning måske ikke har stået øverst på din to-do-listen, vil vi i fællesskab skabe en rutine, der glider naturligt ind i din hverdag.

I sommeren 2021 afsluttede jeg min bachelor i Idræt og Sundhed, og i sommeren 2023 fuldførte jeg min kandidatgrad med specialisering i Exercise as Medicine. Med baggrund i min bachelor- og kandidatuddannelse har jeg udviklet kompetencer til at skræddersy målrettede og evidensbaserede træningsprogrammer til forskellige målgrupper og sygdomme, der passer til den enkeltes behov. Jeg har også indgående viden om kost i forhold til sundhed, vægtregulering, træning og præstation.

Udover min uddannelse har jeg også personlig erfaring med kost og træning. Jeg i mange år dyrket adskillige former for fitness, holdtræning og konditionstræning samt eksperimenteret med mange forskellige koststrategier uden at ty til restriktioner eller kaotiske spisemønstre. Min uddannelse og erfaring har givet mig et afbalanceret syn på sundhed, og jeg stræber efter, at mine klienter kan opnå deres mål uden at give afkald på livets små glæder. Træning skal ikke være en sur pligt, men fungere i en travl hverdag.

Personlig træning til dine behov og målsætninger

Motivationen bag en ændring i livsstilen, er ofte i forbindelse med et vægttab. Det kan både være et større vægttab, hvor der er brug for professionel hjælp til at ændre vanerne indenfor kost og træning, men det kan også være det sidste skub i hverdagen, som kan realisere drømmekroppen. 

Hos Schandorf Fitness i Odense er du i gode hænder. Som vægttabs-specialist sætter vi fokus på de gode vaner, både hvordan du skaber dem, men også hvordan du overholder dem, uden det bliver en sur pligt. Jeg forstår, at hverdagens vaner er personlige og ofte en indgroet del af de daglige rutiner, hvilket kan gøre dem vanskelige at ændre. Vi klarer denne udfordring i fællesskab, hvor jeg leverer sparring og rådgivning under hele forløbet og bl.a. viser dig hvor simpel sund kost kan være, uanset hvor travlt du har. Et vægttab og sund livsstil behøver på ingen måde at være kedelig. Gode madvaner betyder ikke låste planer eller total madovervågning – det handler om vaner, adfærd og et mere nuanceret indblik i kost, som giver meget mindre madstress – ikke en masse restriktioner.
Du kan også læse mere om mine online træningsforløb, hvor jeg tilbyder digitale kostforløb og træningsplaner.

Sidder du ofte ned og begynder at få små skavanker og ondt i kroppen? Dette er desværre et problem for rigtig mange mennesker, hvor man som kontormand eller -kvinde ender i et job, der kræver ekstra fokus på den aktive livsstil. Vores krop er lavet til at bevæge sig, hvilket betyder at stillesiddende arbejde faktisk er en stor belastning. De såkaldte kontorskader er en realitet og dette bør man være opmærksom på i hverdagen. 

Med et personligt træningsforløb, kan vi sammen kigge på dine behov og arbejde med både øget styrke, mobilitet, og/eller vægttab. En mærkbar forandring under personlig træning  er, at  man hurtigt oplever en øget trivsel på arbejdet. Du kommer igennem et forløb med fokus på en aktiv, glad og skadefri krop, hvor mentaliteten ligeledes får et boost. 

Drømmer du om at blive politibetjent, redder eller soldat i forsvaret? Så er det ingen hemmelighed, at du skal være i god form og leve op til kriterierne indenfor konditions-, løbe- og styrketest på politiskolen, hos Flack eller i forsvaret. Disse krav er svære at overskue og forstå, hvis du ikke har prøvet forløbet, og ikke kender til øvelserne eller ved hvordan de skal udføres korrekt. De seneste år har de fysiske tests ændret sig. De fysiske prøver skifter i perioder, hvilket betyder at man ikke kan være helt sikker, at det er de samme træningsøvelser. Det betyder også, at man skal undersøge det nærmere og tilpasse sin træning. Dette kan en personlig træning også skabe fokus på. 

Med min ekspertise behøver du ikke stå med ansvaret alene. Sammen sammensætter vi et skræddersyet program som passer til din fysiske prøve, så du er 100% klar.

Styrketræning, er en stor fordel i stort set hvilken som helst sportsgren. Skadesforebyggelse, mere fedtfri masse, øget eksplosivitet, udholdenhed, styrke – lige gyldig hvad din passion og sport er, så kan jeg tilpasse et forløb, der får dine præstationer i vejret!  

Træning til cykelrytteren

For en cykelrytter kan styrketræning både være skadesforebyggende og øge performance. Mange tror, at styrketræning ødelægger cykeltræningen og konditionen, men faktisk er det lige omvendt. Mange cykelryttere oplever overbelastningsskader, når de sidder i sadlen og træder i pedalerne. Her glemmer man desværre at lytte til kroppen. Her kommer styrketræning ind i billedet. 

Mange af de skavanker der følger med cykelrytteren, kan forebygges ved at introducere en mere styrkeorienteret træning i forbindelse med cyklingen. Sammen kan vi sammensætte et skræddersyet program, der passer til dine behov. Styrketræningen vil virke skadesforebyggende, men ønsker du det, kan vi også øge præstationen. Vinterperioden, hvor cyklen lidt oftere er i skuret, er et perfekt tidspunkt at få implementeret styrketræningen. 

Træning til fodboldspilleren

Ligesom træning til cykelrytteren, kan personlig træning til atleter som håndbold- og fodboldspillere også være fordelagtig indenfor skadesforebyggelse. Dog bliver der ligeledes sat stort fokus på præstation og effektivitet.

I et tæt samarbejde med dig, laver jeg et program, der tilgodeser din udvikling og forøgelse af speed, den eksplosive træning, samt styrke. 

Træning til løberen

Ligesom til cyklisten, vil træningsprogrammet til løberen, fokusere på styrketræning med udgangspunkt i skadesforebyggelse. Derudover vil der være fokus på, at få endnu stærkere muskler i benene, så du derved opnår en mærkbar fremgang i din træning. 

Specielt når din primære træning er så specifik som løb, er det essentielt at forstå hvordan styrketræning kan gavne dine fremskridt. Det er derfor rigtig vigtigt, at du dyrker den rette styrketræning, hvilket jeg kan hjælpe dig med.

Træning er en vigtig del i at få din styrke igen og blive smertefri, men idet en fødsel er meget hårdt for kroppen, kræver det den helt rette opbygning, som er meget individuel. Mavemusklerne og bækkenbunden skal have tid til at hele, og derfor langsomt udfordres mere og mere – det får vi naturligvis tilpasset sammen. Har du også nogle graviditetskilo du gerne vil til livs, fokuserer vi på den samme holdbare tilgang som ved vægttab ovenfor – nemlig fokus på vaner, struktur, adfærd og viden, så det ikke bare bliver en hurtig og kortsigtet kur. 
Med personlig træning vil du opleve fornyet styrke og overskud, som du kan bruge med din baby. 

Under graviditeten vil du opleve, at kroppen forandrer sig gevaldigt. Dette skyldes, at graviditeten er en stor belastning for din krop. Det er forskelligt, hvordan kvindens krop vil reagere på graviditeten. Nogle har fra begyndelsen problemer med bækken, kvalme, eller dårlig ryg, mens andre kommer nogenlunde problem- og smertefrit igennem de 9 måneder. Det er vigtigt, at man doserer træningen korrekt så kroppen hele tiden kan følge med. Jeg er uddannet både i træning under fødsel, og efter graviditet, og sammen med min store erfaring finder vi det helt rigtige niveau til dig og din træning.

Med den rette træning under din graviditet kan du reducere generne, og forberede kroppen bedre til fødslen. Der vil være fokus på at styrke kroppen, så du får den bedst mulige oplevelse under graviditeten. 

Skal du være den næste?

Personlig træner i Odense - lytter til dine behov

Som uddannet og certificeret personlig træner i Odense, vil jeg kunne hjælpe dig med dit mål. Om det er et vægttab eller blot forbedret livskvalitet, så kan det opnås med effektiv træning. Igennem mine mange års erfaring indenfor kostvejledning og personlig træning, har jeg mødt mange, der blot ønsker en ny og forbedret tilgang til deres aktive livsstil.

Alle der føler et behov for at udvikle sig kan have gavn af personlig træning – både dig som rammer træningscenteret på daglig basis, men også dig som aldrig har sat træningsskoene i et center før. Jeg bestræber mig på, at forstå de udfordringer, der er forbundet med din hverdag og sætter fokus på,  hvordan træning og kost kan hjælpe dig videre.

Et trygt forløb når kuren ikke virker

Jeg har mødt mange mennesker, som har forsøgt kure eller kostplaner for at opnå deres mål og drømme. Disse fungerer meget sjældent, og leder i højere grad til yoyo vægt og frustrationer. Derfor skal du vælge mig som personlig træner i Odense. 

Jeg sætter fokus på dig og på holdbare løsninger. Vi bygger en struktur omkring gode vaner, bliver klogere på egen adfærd, og får et mere nuanceret indblik i kost. Sammen tager vi en dag ad gangen, hvor du føler dig hørt og respekteret igennem hele projektet. Personlig træning skal være en succesoplevelse og en god proces, betyder langtidsholdbare resultater og stærk motivation til fremtiden. 

Få et tilpasset forløb med en personlig træner i Odense

Udtalelser

Bronze

12 ugers personlig træning
 • 1 x per uge á 60 min.
 • Inkl. kost. Træningsprogram. Målinger & vejning. Fuld support.
 • Inkl. online læringsmodul, hvor vi fokuserer på vaner, adfærd, samt en mere nuanceret viden om kost.
 • Vi starter med en intro session, hvor vi vejer, måler, og tester. Herefter kan jeg tilpasse den rigtige træningsplan til dig.

Sølv

12 ugers personlig træning
 • 2 x per uge á 60 min.
 • Inkl. kost. Træningsprogram. Målinger & vejning. Fuld support.
 • Inkl. online læringsmodul, hvor vi fokuserer på vaner, adfærd, samt en mere nuanceret viden om kost.
 • Vi starter med en intro session, hvor vi vejer, måler, og tester. Herefter kan jeg tilpasse den rigtige træningsplan til dig.


Populær

Guld

12 ugers personlig træning
 • 3x per uge á 60 min.
 • Inkl. kost. Træningsprogram. Målinger & vejning. Fuld support.
 • Inkl. online læringsmodul, hvor vi fokuserer på vaner, adfærd, samt en mere nuanceret viden om kost.
 • Vi starter med en intro session, hvor vi vejer, måler, og tester. Herefter kan jeg tilpasse den rigtige træningsplan til dig.

I tvivl om priserne?

Har du spørgsmål omkring priserne eller er du i tvivl om, hvilken pakke der passer bedst til dig, så giv mig et kald – så tager vi en snak omkring mulighederne inden for personlig træning.

Ring til mig på 93 92 02 38

Ofte stillede spørgsmål om priser og pakker

Hvor mange sessioner får jeg i hvert enkelt pakke?

I de forskellige pakker, er der tale om henholdsvis 12, 24 og 36 sessioner á 60min.

Hvor mange dage om ugen, skal jeg sætte af til personlig træning?

Som udgangspunkt prøver vi at ramme 1, 2 eller 3 gange per uge, afhængig af den pakke du vælger, men jeg er fleksibel ifh.t sygdom, ferie etc.

Hvad sker der, hvis jeg ikke kan komme til en træning?

Har du ferie eller er forhindret, så går sessionen ikke til spilde – vi udskyder den blot.

Hvornår skal man senest melde afbud til en session?

Afbud skal ske senest dagen før, inden kl. 20.00, så vi har en chance for at planlægge dagen.

 

Hvad venter du på?

FÅ EN GRATIS & UFORPLIGTENDE SAMTALE.
Under samtalen vil vi afdække dine mål og udfordringer, og jeg vil forklare nærmere om mulighederne for en mulig startplads og komme nærmere ind på hvordan selve forløbet fungerer.

Udtalelser

5/5

5 ud af 5

baseret på 109 personers mening på facebook

"12 uger blev en game changer. Efter jeg i flere år langsomt var blevet gradvist større, gik jeg i gang med Kenneth's 12 ugers online forløb."
mads-jensen-2
Mads Jensen

Jeg har en travl hverdag, men alligevel fik vi passet et komplet forløb ind. Resultatet er -14kg på vægten, men vigtigere for mig. En ny fit hverdag med sund og nærende kost, samt en aktiv hverdag. Kenneth’s online forløb har hjulpet mig til en sundere og mere aktiv hverdag, hvor jeg ikke længere er træt hele tiden. Man kommer ikke sovende til resultaterne, men Kenneth’s evne til at motivere undervejs og hans opskrifter samt kostrådgivning er eminent. Som sagt en game changer jeg kun kan anbefale at DU prøver.

"Jeg havde i gennem længere tid fulgt Kenneth her på Facebook, og set mange af de flotte resultater der er kommet ud af hans arbejde."
Christian-Mendoza-Mikkelsen
Christian Mendoza Mikkelsen

Det som jeg har manglet de gange jeg selv har forsøgt mig med diverse slankekure, har været nogle klare retningslinjer og struktur for hvordan mit vægttab skulle ske. Det har jeg i den grad fået i Kenneths program.

Der har været en stor variation af måltider som har været nemme at lave, velsmagende og i høj grad mættende. Jeg har kun få gange i forløbet følt mig sulten, på trods af mine spise vaner har været ændret radikalt. Derudover har jeg fået en markant stærkere krop, og følelsen heraf er fantastisk. Jeg føler mig langt mere frisk i kroppen, har mere overskud i løbet af dagen og på arbejde.

"I en travl hverdag med kone og børn, samt et job der kræver mange rejsedage havde jeg "undskyldt" mig med, at jeg ikke havde tid til træning."
Christian-Max-Villadsen
Christian Max Villadsen
I de 12 uger der er gået har jeg været på forretningsrejser, på skiferie og til fester. Alligevel har det med Kennets hjælp været muligt at opnå det resultat jeg ønskede mig. Det har selvfølgelig krævet hårdt arbejde men det har været en sjov og lærerig proces. Udover en sundere og stærkere krop har jeg gennem forløbet lært en masse om kost og kostsammensætning. Frem for alt er det blevet en livsstilsændring som gør, at jeg har en hverdag der fungerer samtidigt med, at jeg kan holde vægten og få dyrket noget motion.
"Jeg startede ved Kenneth, da en veninde anbefalede det, og jeg må sige jeg har været igennem en forvandling, som jeg kun kan ønske andre også får..."
J-Ranum-Degn-1
J Ranum Degn

Min startvægt var 108,3kg og jeg var temmelig stor. Vægten var bare steget stille og rolig over de sidste 3 år! Jeg havde prøvet selv at tabe mig flere gange, dog uden held! Det var for mig meget motiverende, at jeg skulle opdatere hver uge til Kenneth, så når jeg havde lyst til søde sager, tænkte jeg på mandag og min opdatering, hvor jeg skulle stå til regnskab!
Min vægt på min sidste dag var 92,6kg.

Det har været en fantastisk tur gennem vægttabet, og jeg har både været til stor 40 års fødselsdag, 90’er fest med fri drikke, fødselsdage, bytur med kammerater, og jeg har haft vanskelige arbejdsforhold, hvor jeg har været sendt væk fra hjemmet og den daglige routine med madlavningen. Alligevel er der røget 15,7kg på 11 uger!

"Indrømmet - jeg var skeptisk, da min kammerat foreslog et 12-ugers forløb med en personlig træner. Men nu vil jeg godt give ham... "
Jesper-Flindt
Jesper Flindt

at det var en af hans bedre idéer 🙂 Efter 12 uger med Kenneth var de første 8kg røget og blandt andet 13cm om livet!
Dertil er der kommet en masse andre gode resultater i form af bedre vaner ifht. søvn og kost, men også ifht. til at få sig rørt mere i dagligdagen generelt.

Derudover er min holdning blevet meget bedre og jeg har været migræne-fri siden starten af forløbet ligesom de næsten ugentlige hovedpiner er blevet væsentligt reduceret.

Vil give Kenneth mine varmeste anbefalinger.

"Jeg kan KLART anbefale Kenneth. Jeg startede mit projekt d. 7 februar og med god, engageret støtte fra Kenneth, smed jeg 17 kg ..."
Jesper-Barrett
Jesper Barrett

og øgede tilmeld min muskelmasse markant.
Kenneth formåede at sætte sig ind i min livsstil, og herigennem skræddersy et program som passede til mig. Han skubbede til mine grænser hele vejen igennem forløbet, men samtidig blev jeg aldrig banket i hovedet, når jeg trådte ved siden af.

Alle pengene værd for en livsstilsændring!

I de personlige træningsforløb får du

🔹Kropsscanning
Af fedt% & muskelmasse mm. – før, under & efter

🔹Træningsplan
Inkl. videoforklaring og tilpasset dig & dit niveau (hvis du træner udover vores sessioner)

🔹Kost
Hjælp til at bygge en struktur op der passer til dine mål & hverdag

🔹Online videoundervisning
Over 30 videoer med fokus på at give dig en større forståelse om kost, træning, egen adfærd og vaner
(dele af dette er også en del af mine online forløb og det får vanvittig god feedback!)

🔹Test
Vi tester fx styrke og/eller kondi alt efter dit mål i starten & til slut, så vi kan se hvor meget du har rykket dig her

🔹Fri chat
Jeg svarer altid inden for 24 timer (weekend undtaget)

 

Bronze forløb

12 sessioner
10.000 kr kan laves som delbetaling
 • Køres oftest som 3 månedes forløb med 1 session i ugen eller 1 års forløb med 1 session om måneden

Sølv forløb

24 sessioner
18.000 kr kan laves som delbetaling
 • Køres oftest som 3 måneders forløb med 2 sessioner om ugen eller som 6 måneders forløb med 1 session om ugen
Populær

Guld forløb

36 sessioner
25.000 kr kan laves som delbetaling
 • Køres oftest som 3 måneders forløb med 3 sessioner om ugen eller et længere forløb med intensiv start, fx 2 sessioner om ugen de første 3 måneder, herefter 1 session om måneden det næste år

Hvad venter du på?

FÅ EN GRATIS & UFORPLIGTENDE SAMTALE.
Under samtalen vil vi afdække dine mål og udfordringer, og jeg vil forklare nærmere om mulighederne for en mulig startplads og komme nærmere ind på hvordan selve forløbet fungerer.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere hjælp?

Ring til mig på 93 92 02 38

Eller …