Få en personlig træner i Odense

Med Kenneth Schandorf som personlig træner i Odense, opnår du dine drømmeresultater. Han tilbyder en skræddersyet og professionel vejledning, der kan guide dig succesfuldt igennem træningsforløbet. Derved overlader Kenneth kun vilje og hårdt arbejde til dig – selvfølgelig under kyndig instruktion og motivation.

Kom i dit livs form med en personlig træner

Få et forløb, som tilgodeser din hverdag, niveau og ønsker

Hvorfor skal du vælge mig? 😃👇

Mere end blot en personlig træner

Der kan være mange gode grunde til at søge hjælp og vejledning hos en professionel indenfor fitness og ernæring. Men uanset hvilket trænings niveau du befinder dig på, tager jeg fat i de udfordringer, som du kæmper med. VI arbejder med langsigtede løsninger, så du får opbygget nye vaner, der holder hele vejen. 
Bor du i Odense, kan jeg hjælpe dig med at komme videre, eller starte, på dit træningsforløb – og som vægttabsspecialist, hjælper jeg også med kosten. 

Hvad er dit mål ?

Dit mål er i centrum og altafgørende for din udvikling. Uanset hvad din drøm er, vil jeg kunne vejlede, hjælpe og støtte dig mod det. Jeg kan desværre ikke træne for dig, men jeg vil selvfølgelig træne med dig. En personlig træning skal være mere end bare en målsætning – det skal være et behageligt og succesfuldt forløb, der giver dig blod på tanden og lyst til at arbejde videre med dig selv, og opnå nye højder.

Personlig træning til dine behov og målsætninger

Motivationen bag en ændring i livsstilen, er ofte i forbindelse med et vægttab. Det kan både være et større vægtab, hvor der er brug for professionel hjælp til at ændre vanerne indenfor kost og træning, men det kan også være det sidste skub i hverdagen, som kan realisere drømmekroppen. 

Hos mig er du i gode hænder. Som vægttabs-specialist sætter jeg fokus på de gode vaner, både hvordan du skaber dem, men også hvordan du overholder dem, uden det bliver en sur pligt. Jeg forstår, at hverdagens vaner er personlige og ofte en indgroet del af de daglige rutiner, hvilket kan gøre dem vanskelige at ændre. Vi klarer denne udfordring i fællesskab, hvor jeg leverer sparring og rådgivning under hele forløbet og bl.a. viser dig hvor simpel sund kost kan være, uanset hvor travlt du har. Et vægttab og sund livsstil behøver på ingen måde at være kedelig. Gode madvaner betyder ikke låste planer eller total madovervågning – det handler om næring, ikke restriktioner. Du kan læse mere om mine online træningsforløb, hvor jeg tilbyder digitale kost- og træningsplaner.

Sidder du ofte ned og begynder at få små skavanker og ondt i kroppen? Dette er desværre et problem for rigtig mange mennesker, hvor man som kontormand eller -kvinde ender i et job, der kræver ekstra fokus på den aktive livsstil. Vores krop er lavet til at bevæge sig, hvilket betyder at stillesiddende arbejde faktisk er en stor belastning. De såkaldte kontorskader er en realitet og dette bør man være opmærksom på i hverdagen. 

Med et personligt trænings forløb, kan vi sammen kigge på dine behov og arbejde med både øget styrke, mobilitet, og/eller vægttab. En mærkbar forandring under personlig træning  er, at  man hurtigt oplever en øget trivsel på arbejdet. Du kommer igennem et forløb med fokus på en aktiv, glad og skadefri krop, hvor mentaliteten ligeledes får et boost. Læs eventuelt vores artikel om skønheden ved gåture!

Drømmer du om at blive politibetjent eller soldat i forsvaret? Så er det ingen hemmelighed, at du skal være i god form og leve op til kriterierne indenfor konditions-, løbe- og styrketest på politiskolen eller i forsvaret. Disse krav er svære at overskue og forstå, hvis du ikke har prøvet forløbet, og ikke kender til øvelserne eller ved hvordan de skal udføres korrekt. De seneste år har de fysiske tests ændret sig. De fysiske prøver skifter i perioder, hvilket betyder at man ikke kan være helt sikker, at det er de samme træningsøvelser. Det betyder også, at man skal undersøge det nærmere og tilpasse sin træning. Dette kan en personlig træning også skabe fokus på. 

Med min ekspertise behøver du ikke stå med ansvaret alene. Sammen sammensætter vi et skræddersyet program som passer til din fysiske prøve, niveau og din tid.

Styrketræning, er en stor fordel i stort set hvilken som helst sportsgren. Skadesforebyggelse, mere lean muskelmasse, øget explosivitet, udholdenhed, styrke – lige gyldig hvad din passion og sport er, så kan jeg tilpasse et forløb, der får dine præstationer i vejret!  

Træning til cykelrytteren

For en cykelrytter kan styrketræning både være skadesforebyggende og øge performance. Mange tror, at styrketræning ødelægger cykeltræningen og konditionen, men faktisk er det lige omvendt. Mange cykelryttere oplever overbelastningsskader, når de sidder i sadlen og træder i pedalerne. Her glemmer man desværre at lytte til kroppen. Her kommer styrketræning ind i billedet. 

Mange af de skavanker der følger med cykelrytteren, kan forebygges ved at introducere en mere styrkeorienteret træning i forbindelse med cyklingen. Sammen kan vi sammensætte et skræddersyet program, der passer til dine behov. Styrketræningen vil virke skadesforebyggende, men ønsker du det, kan vi også øge præstationen. Vinterperioden, hvor cyklen lidt oftere er i skuret, er et perfekt tidspunkt at få implementeret styrketræningen. 

Træning til fodboldspilleren

Ligesom træning til cykelrytteren, kan personlig træning til atleter som håndbold- og fodboldspillere også være fordelagtig indenfor skadesforebyggelse. Dog bliver der ligeledes sat stort fokus på præstation og effektivitet.

I et tæt samarbejde med dig, laver jeg et program, der tilgodeser din udvikling og forøgelse af speed, den eksplosive træning, samt styrke. 

Træning til løberen

Ligesom til cyklisten, vil træningsprogrammet til løberen, fokusere på styrketræning med udgangspunkt i skadesforebyggelse. Derudover vil der være fokus på, at få endnu stærkere muskler i benene, så du derved opnår en mærkbar fremgang i din træning. 

Specielt når din primære træning er så specifik som løb, er det essentielt at forstå hvordan styrketræning kan gavne dine fremskridt. Det er derfor rigtig vigtigt, at du dyrker den rette styrketræning, hvilket jeg kan hjælpe dig med.

Efter man har været igennem et af livets mest magiske øjeblikke, er det selvfølgelig en voldsom omgang for din krop. Om det er mavemusklerne, bækkenbunden eller vægten, så har jeg mulighed for at give dig den rette dosis træning og vejledning. Med personlig træning vil du opleve fornyet styrke og overskud, som du kan bruge med din baby. Hos mig får du tilpasset træning til hjemmet eller motionscenteret og adgang til videoer, som introducerer dig for øvelserne. 

Er det vægttab, som du ønsker at arbejde med, så er jeg også vægttabsspecialist. Derudover så ved jeg, at din hverdag er travl med en baby, så du får min fulde støtte i løbet af hele træningsperioden.

Under graviditeten vil du opleve, at kroppen forandrer sig gevaldigt. Dette skyldes, at graviditeten er en stor belastning for din krop. Det er forskelligt, hvordan kvindens krop vil reagere på graviditeten. Nogle har fra begyndelsen problemer med bækken, kvalme, eller dårlig ryg, mens andre kommer nogenlunde problem- og smertefrit igennem de 9 måneder. Det er super vigtigt, at man doserer træningen korrekt og man ikke indgår øvelser der kan skade dig eller barnet. Du behøver derfor ikke at være bange for at deltage.

Med den rette træning under din graviditet kan du reducere generne, og forberede din krop på fødslen. Der vil være fokus på at styrke kroppen, så du får den bedst mulige oplevelse under graviditeten. 

Skal du være den næste ?

Jesper Barrett Odense
3 Den bedste gave til dig selv! Mine smerter er kraftigt reduceret og smertestillende piller er ikke længere en del af min hverdag.
Mads Online Træning
Naya Personlig Træning
Umit-Gym-Træning
Helle Pia Fitness
Online Træning Annelise

Personlig træner i Odense - lytter til dine behov

Som uddannet og certificeret personlig træner i Odense, vil jeg kunne hjælpe dig med dit mål. Om det er et vægttab eller blot forbedret livskvalitet, så kan det opnås med effektiv træning. Igennem mine mange års erfaring indenfor kostvejledning og personlig træning, har jeg mødt mange, der blot ønsker en ny og forbedret tilgang til deres aktive livsstil.

Alle der føler et behov for at udvikle sig kan have gavn af personlig træning – både dig som rammer træningscenteret på daglig basis, men også dig som aldrig har sat træningsskoene i et center før. Jeg bestræber mig på, at forstå de udfordringer, der er forbundet med din hverdag og sætter fokus på,  hvordan træning og kost kan hjælpe dig videre.

Når kuren ikke virker

Jeg har mødt mange mennesker, som har forsøgt mirakelkure for at opnå deres mål og drømme. Disse fungerer ikke og mange mister derfor motivationen undervejs i forløbet. Derfor skal du vælge mig som personlig træner i Odense. 

Jeg sætter  fokus på dig og udarbejder en skræddersyet plan, som passer til dig og dit mål. Sammen tager vi en dag ad gangen, hvor du føler dig hørt og respekteret igennem hele projektet. Personlig træning skal være en succesoplevelse og en god proces, betyder langtidsholdbare resultater og stærk motivation til fremtiden. 

Få et tilpasset forløb med en personlig træner i Odense

Hvad vil du gerne?

Teknik

3x personlig træning
 • 3 sessioner á 60 min.
 • Skræddersyet træningsprogram efter dine mål. Måling af fedt% & muskelmasse mm.
 • Vi bruger de 3 sessioner på at gennemgå teknikken i dit nye træningsprogram.

Bronze

12 ugers personlig træning
 • 1 x per uge á 60 min.
 • Inkl. kost. Træningsprogram. Målinger & vejning. Fuld support.
 • Vi starter med en intro session, hvor vi vejer, måler, og tester. Herefter kan jeg tilpasse den rigtige træningsplan til dig.

Sølv

12 ugers personlig træning
 • 2 x per uge á 60 min.
 • Inkl. kost. Træningsprogram. Målinger & vejning. Fuld support.
 • Vi starter med en intro session, hvor vi vejer, måler, og tester. Herefter kan jeg tilpasse den rigtige træningsplan til dig.


Populær

Guld

12 ugers personlig træning
 • 3x per uge á 60 min.
 • Inkl. kost. Træningsprogram. Målinger & vejning. Fuld support.
 • Vi starter med en intro session, hvor vi vejer, måler, og tester. Herefter kan jeg tilpasse den rigtige træningsplan til dig.

I tvivl om priserne?

Har du spørgsmål omkring priserne eller er du i tvivl om, hvilken pakke der passer bedst til dig, så giv mig et kald – så tager vi en snak omkring mulighederne indenfor personlig træning.

Ring til mig på 93 92 02 38

Ofte stillede spørgsmål om priser og pakker

Hvor mange sessioner får jeg i hvert enkelt pakke?

I de forskellige pakker, er der tale om henholdsvis 12, 24 og 36 sessioner.

Hvor mange dage om ugen, skal jeg sætte af til personlig træning?

Som udgangspunkt prøver vi at ramme 1, 2 eller 3 gange per uge, afhængig af den pakke du vælger, men jeg er fleksibel ifh.t sygdom, ferie etc.

Hvad sker der, hvis jeg ikke kan komme til en træning?

Har du ferie eller er forhindret, så går sessionen ikke til spilde – vi udskyder den blot.

Hvad venter du på?

FÅ EN GRATIS & UFORPLIGTENDE SAMTALE.
Under samtalen vil vi afdække dine mål og udfordringer, og jeg vil forklare nærmere om mulighederne for en mulig startplads og komme nærmere ind på hvordan selve forløbet fungerer.

Udtalelser

5/5

5 ud af 5

baseret på 76 personers mening på facebook

"12 uger blev en game changer. Efter jeg i flere år langsomt var blevet gradvist større, gik jeg i gang med Kenneth's 12 ugers online forløb."
mads-jensen-2
Mads Jensen

Jeg har en travl hverdag, men alligevel fik vi passet et komplet forløb ind. Resultatet er -14kg på vægten, men vigtigere for mig. En ny fit hverdag med sund og nærende kost, samt en aktiv hverdag. Kenneth’s online forløb har hjulpet mig til en sundere og mere aktiv hverdag, hvor jeg ikke længere er træt hele tiden. Man kommer ikke sovende til resultaterne, men Kenneth’s evne til at motivere undervejs og hans opskrifter samt kostrådgivning er eminent. Som sagt en game changer jeg kun kan anbefale at DU prøver.

"Jeg havde i gennem længere tid fulgt Kenneth her på Facebook, og set mange af de flotte resultater der er kommet ud af hans arbejde."
Christian-Mendoza-Mikkelsen
Christian Mendoza Mikkelsen

Det som jeg har manglet de gange jeg selv har forsøgt mig med diverse slankekure, har været nogle klare retningslinjer og struktur for hvordan mit vægttab skulle ske. Det har jeg i den grad fået i Kenneths program.

Der har været en stor variation af måltider som har været nemme at lave, velsmagende og i høj grad mættende. Jeg har kun få gange i forløbet følt mig sulten, på trods af mine spise vaner har været ændret radikalt. Derudover har jeg fået en markant stærkere krop, og følelsen heraf er fantastisk. Jeg føler mig langt mere frisk i kroppen, har mere overskud i løbet af dagen og på arbejde.

"I en travl hverdag med kone og børn, samt et job der kræver mange rejsedage havde jeg "undskyldt" mig med, at jeg ikke havde tid til træning."
Christian-Max-Villadsen
Christian Max Villadsen
I de 12 uger der er gået har jeg været på forretningsrejser, på skiferie og til fester. Alligevel har det med Kennets hjælp været muligt at opnå det resultat jeg ønskede mig. Det har selvfølgelig krævet hårdt arbejde men det har været en sjov og lærerig proces. Udover en sundere og stærkere krop har jeg gennem forløbet lært en masse om kost og kostsammensætning. Frem for alt er det blevet en livsstilsændring som gør, at jeg har en hverdag der fungerer samtidigt med, at jeg kan holde vægten og få dyrket noget motion.
"Jeg startede ved Kenneth, da en veninde anbefalede det, og jeg må sige jeg har været igennem en forvandling, som jeg kun kan ønske andre også får..."
J-Ranum-Degn-1
J Ranum Degn

Min startvægt var 108,3kg og jeg var temmelig stor. Vægten var bare steget stille og rolig over de sidste 3 år! Jeg havde prøvet selv at tabe mig flere gange, dog uden held! Det var for mig meget motiverende, at jeg skulle opdatere hver uge til Kenneth, så når jeg havde lyst til søde sager, tænkte jeg på mandag og min opdatering, hvor jeg skulle stå til regnskab!
Min vægt på min sidste dag var 92,6kg.

Det har været en fantastisk tur gennem vægttabet, og jeg har både været til stor 40 års fødselsdag, 90’er fest med fri drikke, fødselsdage, bytur med kammerater, og jeg har haft vanskelige arbejdsforhold, hvor jeg har været sendt væk fra hjemmet og den daglige routine med madlavningen. Alligevel er der røget 15,7kg på 11 uger!

"Indrømmet - jeg var skeptisk, da min kammerat foreslog et 12-ugers forløb med en personlig træner. Men nu vil jeg godt give ham... "
Jesper-Flindt
Jesper Flindt

at det var en af hans bedre idéer 🙂 Efter 12 uger med Kenneth var de første 8kg røget og blandt andet 13cm om livet!
Dertil er der kommet en masse andre gode resultater i form af bedre vaner ifht. søvn og kost, men også ifht. til at få sig rørt mere i dagligdagen generelt.

Derudover er min holdning blevet meget bedre og jeg har været migræne-fri siden starten af forløbet ligesom de næsten ugentlige hovedpiner er blevet væsentligt reduceret.

Vil give Kenneth mine varmeste anbefalinger.

"Jeg kan KLART anbefale Kenneth. Jeg startede mit projekt d. 7 februar og med god, engageret støtte fra Kenneth, smed jeg 17 kg ..."
Jesper-Barrett
Jesper Barrett

og øgede tilmeld min muskelmasse markant.
Kenneth formåede at sætte sig ind i min livsstil, og herigennem skræddersy et program som passede til mig. Han skubbede til mine grænser hele vejen igennem forløbet, men samtidig blev jeg aldrig banket i hovedet, når jeg trådte ved siden af.

Alle pengene værd for en livsstilsændring!

Hvad venter du på?

FÅ EN GRATIS & UFORPLIGTENDE SAMTALE.
Under samtalen vil vi afdække dine mål og udfordringer, og jeg vil forklare nærmere om mulighederne for en mulig startplads og komme nærmere ind på hvordan selve forløbet fungerer.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere hjælp?

Ring til mig på 93 92 02 38

Eller …