Online træningsforløb til mænd

Kom i dit livs form

Med et online træningsforløb til mænd, bliver alt tilpasset præcis til din hverdag og dit niveau! 

Online træningsforløb til mænd hos Kenneth​

Hvad er et online træningsforløb til mænd?

Et online træningsforløb til mænd, er et mentor forløb, hvor vi arbejder med træning, kost, vaner og mindset.

Jeg er altså din online personlige træner, og fordi det foregår online, kan vi samarbejde fra hvor som helst i verden. Jeg har mulighed for at lave en plan, hvor træningen foregår hjemme i din egen stue, hvis du ønsker det. Det kan også sagtens være i et motionscenter, eller noget helt tredje. Uanset hvad, så hjælper jeg dig med at opbygge nye sunde vaner, så de resultater du opnår under et forløb, også holder på den lange bane! 
Uanset om du ønsker six-pack, v-form og store biceps, eller blot gerne vil smide noget fedt, øge dit velvære og se skarp ud i skjorte, så skræddersyer jeg planen præcis til dig, og følger dig hele vejen i mål. Læs mere om mine mange succeshistorier

Hvorfor vælge mig?

Ved mine online træningsforløb til mænd, kan du glemme alt om lange, tunge kostplaner og digitale app-løsninger, der fortæller dig hvad du må og ikke må – det holder aldrig i længden!

Hos mig får du struktur og orden, men med friheden i god behold. Jeg viser dig kost på den lækre måde. Sunde og simple opskrifter der kan laves, uden at du skal stå og kokkerere i flere timer, og vi får strukturen til at passe ind i din hverdag, så det er simpelt, og det er noget du nyder. Du får min faglige ekspertise hele forløbet igennem, hvor jeg støtter og motiverer dig. 

Jeg går meget op i at have personlig og tæt kontakt under de online træningsforløb til mænd – så du ikke kun kommer fra et forløb med et her og nu resultat, men en en ny viden og vaner, du kan bruge resten af livet. Vi nedbryder myter og vildledning om kost, så jeg kan vise dig de tiltag i hverdagen, der rent faktisk virker i det lange løb. Dette er den sikreste vej til de mål, som du sætter dig. Med et skræddersyet program til dig og din hverdag, giver jeg dig vigtige redskaber, så din træning og kost holder ved.

Skal du være den næste på mit online træningsforløb?

Søren Wiggers Fitness
Morten Kuno Fitnesstransformation
Mads Schandorf Jensen
Dominic-Athlean-Fitness
5/5

5 ud af 5

baseret på 109 personers mening på facebook

"12 uger blev en game changer. Efter jeg i flere år langsomt var blevet gradvist større, gik jeg i gang med Kenneth's 12 ugers online forløb."
mads-jensen-2
Mads Jensen

Jeg har en travl hverdag, men alligevel fik vi passet et komplet forløb ind. Resultatet er -14kg på vægten, men vigtigere for mig. En ny fit hverdag med sund og nærende kost, samt en aktiv hverdag. Kenneth’s online forløb har hjulpet mig til en sundere og mere aktiv hverdag, hvor jeg ikke længere er træt hele tiden. Man kommer ikke sovende til resultaterne, men Kenneth’s evne til at motivere undervejs og hans opskrifter samt kostrådgivning er eminent. Som sagt en game changer jeg kun kan anbefale at DU prøver.

"Jeg havde i gennem længere tid fulgt Kenneth her på Facebook, og set mange af de flotte resultater der er kommet ud af hans arbejde. Det som heg har manglet..."
Christian-Mendoza-Mikkelsen
Christian Mendoza Mikkelsen

Det som jeg har manglet de gange jeg selv har forsøgt mig med diverse slankekure, har været nogle klare retningslinjer og struktur for hvordan mit vægttab skulle ske. Det har jeg i den grad fået i Kenneths program.

Der har været en stor variation af måltider som har været nemme at lave, velsmagende og i høj grad mættende. Jeg har kun få gange i forløbet følt mig sulten, på trods af mine spise vaner har været ændret radikalt. Derudover har jeg fået en markant stærkere krop, og følelsen heraf er fantastisk. Jeg føler mig langt mere frisk i kroppen, har mere overskud i løbet af dagen og på arbejde.

"I en travl hverdag med kone og børn, samt et job der kræver mange rejsedage havde jeg "undskyldt" mig med, at jeg ikke havde tid til træning."
Christian-Max-Villadsen
Christian Max Villadsen
I de 12 uger der er gået har jeg været på forretningsrejser, på skiferie og til fester. Alligevel har det med Kennets hjælp været muligt at opnå det resultat jeg ønskede mig. Det har selvfølgelig krævet hårdt arbejde men det har været en sjov og lærerig proces. Udover en sundere og stærkere krop har jeg gennem forløbet lært en masse om kost og kostsammensætning. Frem for alt er det blevet en livsstilsændring som gør, at jeg har en hverdag der fungerer samtidigt med, at jeg kan holde vægten og få dyrket noget motion.
"Jeg startede ved Kenneth, da en veninde anbefalede det, og jeg må sige jeg har været igennem en forvandling, som jeg kun kan ønske andre også får..."
J-Ranum-Degn-1
J Ranum Degn

Min startvægt var 108,3kg og jeg var temmelig stor. Vægten var bare steget stille og rolig over de sidste 3 år! Jeg havde prøvet selv at tabe mig flere gange, dog uden held! Det var for mig meget motiverende, at jeg skulle opdatere hver uge til Kenneth, så når jeg havde lyst til søde sager, tænkte jeg på mandag og min opdatering, hvor jeg skulle stå til regnskab!
Min vægt på min sidste dag var 92,6kg.

Det har været en fantastisk tur gennem vægttabet, og jeg har både været til stor 40 års fødselsdag, 90’er fest med fri drikke, fødselsdage, bytur med kammerater, og jeg har haft vanskelige arbejdsforhold, hvor jeg har været sendt væk fra hjemmet og den daglige routine med madlavningen. Alligevel er der røget 15,7kg på 11 uger!

"Indrømmet - jeg var skeptisk, da min kammerat foreslog et 12-ugers forløb med en personlig træner. Men nu vil jeg godt give ham, at det var... "
Jesper-Flindt
Jesper Flindt

at det var en af hans bedre idéer 🙂 Efter 12 uger med Kenneth var de første 8kg røget og blandt andet 13cm om livet!
Dertil er der kommet en masse andre gode resultater i form af bedre vaner ifht. søvn og kost, men også ifht. til at få sig rørt mere i dagligdagen generelt.

Derudover er min holdning blevet meget bedre og jeg har været migræne-fri siden starten af forløbet ligesom de næsten ugentlige hovedpiner er blevet væsentligt reduceret.

Vil give Kenneth mine varmeste anbefalinger.

"Jeg kan KLART anbefale Kenneth. Jeg startede mit projekt d. 7 februar og med god, engageret støtte fra Kenneth, smed jeg 17 kg, og øgede tilmed..."
Jesper-Barrett
Jesper Barrett

og øgede tilmeld min muskelmasse markant.
Kenneth formåede at sætte sig ind i min livsstil, og herigennem skræddersy et program som passede til mig. Han skubbede til mine grænser hele vejen igennem forløbet, men samtidig blev jeg aldrig banket i hovedet, når jeg trådte ved siden af.

Alle pengene værd for en livsstilsændring!

Invester i dig selv!

3 måneders online coaching forløb

2.000 kr. per måned | 6.000kr. total
 • Forløbet inkluderer alt det her:
 • Træningsplan tilpasset dit niveau - hjemme, i motionscenter eller i naturen, hvor der følger klar videoinstruktion med
 • Simpel og lækker kost, så alle kan være med + hjælp til at få det til at passe ind i din hverdag & stemme overens med dit mål
 • Herudover ugentlig checkin med mål, vægt, feedback etc., som jeg giver en personlig video eller lyd feedback på
 • 4 x 30min coaching samtaler på tlf eller zoom (gennemgang, 4 ugers coaching, 8 ugers coaching & evaluering)
 • Online videoundervisning med fokus på at skabe en større forståelse og viden om kost, træning, egen adfærd og vaner
 • Fri chat - svarer altid inden for 24 timer (weekend undtaget)

Det får du i et online træningsforløb

En god investering i dig selv

Et online træningsforløb til mænd er en investering i dig selv, som jeg er sikker på at du ikke vil fortryde!
Få kroppen du er tilfreds med, øg dit velvære, sundhed og få redskaber til og holde det.

8 uger

Onlineforløb
 • Effektivt hvis du lige skal have finpudset formen inden sommer, eller smidt de sidste kilo
 • Her fokuserer vi ikke så meget på livsstilsændring men mere på et resultat her og nu!

12 uger

Onlineforløb
 • Her fokuserer vi på livsstilsændring, og kan samtidig opnå seriøse resultater i perioden.
 • 12 uger er en rigtig god tidshorisont til at få nye vaner ind, så de sidder fast. Det bliver lettere at holde det gode resultat efter forløbet her.
Populær

24 uger

Onlineforløb
 • Du skal tage dette forløb hvis du ønsker et større vægttab eller hvis du ønsker max muskelvækst.
 • Her kan vi nå og tage dig fra scratch og bygge en seriøs og tydelig mængde muskelmasse på, eller opnå et større vægttab

Kom i gang nu!

Hvad venter du på?

FÅ EN GRATIS & UFORPLIGTENDE SAMTALE.
Under samtalen vil vi afdække dine mål og udfordringer, og jeg vil forklare nærmere om mulighederne for en mulig startplads og komme nærmere ind på hvordan selve forløbet fungerer.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere hjælp?
Ring til mig på 93 92 02 38

Eller …