Online forløb for mænd

Kom i dit livs form

Alt bliver tilpasset præcis til din hverdag og dit niveau!

Online træningsforløb

Hvad er et online forløb ?

Et online forløb, er et coaching forløb, hvor jeg tilpasser træning, og kost præcist til dig, og til dit niveau. 

Jeg er altså din online personlige træner, og fordi det foregår online, kan vi samarbejde fra hvor som helst i verden. Jeg har mulighed for at lave en plan, hvor træningen foregår hjemme i din egen stue, hvis du ønsker det. Det kan også sagtens være i et motionscenter, eller noget helt tredje. Uanset hvad, så hjælper jeg dig med at opbygge nye sunde vaner, så de resultater du opnår under et forløb, også holder på den lange bane! 
Uanset om du ønsker six-pack, v-form og store biceps, eller blot gerne vil smide noget fedt, øge dit velvære og se skarp ud i skjorte, så skræddersyer jeg planen præcis til dig, og følger dig hele vejen i mål.

Hvorfor vælge mig?

Det her er ikke blot en plan, hvor du skal taste din mad ind i en app, eller hvor du slavisk skal følge en kostplan. For det holder ikke i det lange løb!
Jeg sætter faste rammer, laver konkrete opskrifter med lækker & simpel mad, og ikke mindst, så guider jeg dig hele vejen igennem. Vi kommer til at have tæt kontakt, og det for mig ligeså vigtigt, at du lærer præsis hvor simpelt mad er, når vi får skåret myter og misinformation væk, og får sat din hverdag i system, med vaner der bare holder, som det er, at vi opnår dit mål! For det er vanerne og din viden der gør, at du kan bruge de ting du lærer under forløbet, resten af dit liv, og dermed holde dit resultat! 
Sammen går vi ind og finder specifikke retter der kan fungere i din hverdag, uanset om du konstant er på farten eller har en travl børnefamilie.

Skal du være den næste ?

Jesper Barrett Odense
Bo Amelung Fitness
Christian Online Træning
Mads Online Træning
Umit-Gym-Træning
Dominic-Athlean-Fitness
20 Virkelig overrasket over udbyttet i forhold til de små justeringer Kenneth lavede! Kosten var lige til og krævede ikke ekstra tid, og jeg fik fornyet energi.

Det får du i et online forløb

 • En klar plan, skræddersyet præcis til dig, inkl. alle mine bedste tips
 • Tilpasset træning til hjemme, i motionscenter eller i naturen
 • Klar videoinstruktion til alle øvelser
 • Simpel og lækker kost, så selv den travleste familie kan være med
 • Grundig gennemgang af planen i telefon (ca. 45-60min)
 • Fuld support og støtte hele vejen igennem forløbet
 • Ugentlig checkin med mål, vægt etc., således vi sikrer fremgang hele vejen
 • Afslutningssamtale, hvor vi ligger en fremtidig plan for dig

Udtalelser

5/5

5 ud af 5

baseret på 76 personers mening på facebook

"12 uger blev en game changer. Efter jeg i flere år langsomt var blevet gradvist større, gik jeg i gang med Kenneth's 12 ugers online forløb."
mads-jensen-2
Mads Jensen

Jeg har en travl hverdag, men alligevel fik vi passet et komplet forløb ind. Resultatet er -14kg på vægten, men vigtigere for mig. En ny fit hverdag med sund og nærende kost, samt en aktiv hverdag. Kenneth’s online forløb har hjulpet mig til en sundere og mere aktiv hverdag, hvor jeg ikke længere er træt hele tiden. Man kommer ikke sovende til resultaterne, men Kenneth’s evne til at motivere undervejs og hans opskrifter samt kostrådgivning er eminent. Som sagt en game changer jeg kun kan anbefale at DU prøver.

"Jeg havde i gennem længere tid fulgt Kenneth her på Facebook, og set mange af de flotte resultater der er kommet ud af hans arbejde."
Christian-Mendoza-Mikkelsen
Christian Mendoza Mikkelsen

Det som jeg har manglet de gange jeg selv har forsøgt mig med diverse slankekure, har været nogle klare retningslinjer og struktur for hvordan mit vægttab skulle ske. Det har jeg i den grad fået i Kenneths program.

Der har været en stor variation af måltider som har været nemme at lave, velsmagende og i høj grad mættende. Jeg har kun få gange i forløbet følt mig sulten, på trods af mine spise vaner har været ændret radikalt. Derudover har jeg fået en markant stærkere krop, og følelsen heraf er fantastisk. Jeg føler mig langt mere frisk i kroppen, har mere overskud i løbet af dagen og på arbejde.

"I en travl hverdag med kone og børn, samt et job der kræver mange rejsedage havde jeg "undskyldt" mig med, at jeg ikke havde tid til træning."
Christian-Max-Villadsen
Christian Max Villadsen
I de 12 uger der er gået har jeg været på forretningsrejser, på skiferie og til fester. Alligevel har det med Kennets hjælp været muligt at opnå det resultat jeg ønskede mig. Det har selvfølgelig krævet hårdt arbejde men det har været en sjov og lærerig proces. Udover en sundere og stærkere krop har jeg gennem forløbet lært en masse om kost og kostsammensætning. Frem for alt er det blevet en livsstilsændring som gør, at jeg har en hverdag der fungerer samtidigt med, at jeg kan holde vægten og få dyrket noget motion.
"Jeg startede ved Kenneth, da en veninde anbefalede det, og jeg må sige jeg har været igennem en forvandling, som jeg kun kan ønske andre også får..."
J-Ranum-Degn-1
J Ranum Degn

Min startvægt var 108,3kg og jeg var temmelig stor. Vægten var bare steget stille og rolig over de sidste 3 år! Jeg havde prøvet selv at tabe mig flere gange, dog uden held! Det var for mig meget motiverende, at jeg skulle opdatere hver uge til Kenneth, så når jeg havde lyst til søde sager, tænkte jeg på mandag og min opdatering, hvor jeg skulle stå til regnskab!
Min vægt på min sidste dag var 92,6kg.

Det har været en fantastisk tur gennem vægttabet, og jeg har både været til stor 40 års fødselsdag, 90’er fest med fri drikke, fødselsdage, bytur med kammerater, og jeg har haft vanskelige arbejdsforhold, hvor jeg har været sendt væk fra hjemmet og den daglige routine med madlavningen. Alligevel er der røget 15,7kg på 11 uger!

"Indrømmet - jeg var skeptisk, da min kammerat foreslog et 12-ugers forløb med en personlig træner. Men nu vil jeg godt give ham... "
Jesper-Flindt
Jesper Flindt

at det var en af hans bedre idéer 🙂 Efter 12 uger med Kenneth var de første 8kg røget og blandt andet 13cm om livet!
Dertil er der kommet en masse andre gode resultater i form af bedre vaner ifht. søvn og kost, men også ifht. til at få sig rørt mere i dagligdagen generelt.

Derudover er min holdning blevet meget bedre og jeg har været migræne-fri siden starten af forløbet ligesom de næsten ugentlige hovedpiner er blevet væsentligt reduceret.

Vil give Kenneth mine varmeste anbefalinger.

"Jeg kan KLART anbefale Kenneth. Jeg startede mit projekt d. 7 februar og med god, engageret støtte fra Kenneth, smed jeg 17 kg ..."
Jesper-Barrett
Jesper Barrett

og øgede tilmeld min muskelmasse markant.
Kenneth formåede at sætte sig ind i min livsstil, og herigennem skræddersy et program som passede til mig. Han skubbede til mine grænser hele vejen igennem forløbet, men samtidig blev jeg aldrig banket i hovedet, når jeg trådte ved siden af.

Alle pengene værd for en livsstilsændring!

Invester i dig selv!

Et online forløb er en investering i dig selv, som jeg er sikker på at du ikke vil fortryde!
Få kroppen du er tilfreds med, øg dit velvære, sundhed og få redskaber til og holde det.

8 uger

Onlineforløb
2.895 kr
 • Effektivt hvis du lige skal have finpudset formen inden sommer, eller smidt de sidste kilo
 • Her fokuserer vi ikke så meget på livsstilsændring men mere på et resultat her og nu!

12 uger

Onlineforløb
3.395 kr
 • Her fokuserer vi på livsstilsændring, og kan samtidig opnå seriøse resultater i perioden.
 • 12 uger er en rigtig god tidshorisont til at få nye vaner ind, så de sidder fast. Det bliver lettere at holde det gode resultat efter forløbet her.
Populær

24 uger

Onlineforløb
5.995 kr
 • Du skal tage dette forløb hvis du ønsker et større vægttab eller hvis du ønsker max muskelvækst.
 • Her kan vi nå og tage dig fra scratch og bygge en seriøs og tydelig mængde muskelmasse på, eller opnå et større vægttab
Kom i gang nu!

Hvad venter du på?

FÅ EN GRATIS & UFORPLIGTENDE SAMTALE.
Under samtalen vil vi afdække dine mål og udfordringer, og jeg vil forklare nærmere om mulighederne for en mulig startplads og komme nærmere ind på hvordan selve forløbet fungerer.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere hjælp?

Ring til mig på 93 92 02 38

Eller …

Luk menu