Online træningsforløb til kvinder

Er du træt af quick-fix-løsninger der ikke virker?

Med et online træningsforløb til kvinder får du en livstilsændring, der varer ved, så du kan føle dig tilpas i din krop igen

Online træningsforløb til kvinder som betaler sig​

Hvad er et online forløb til kvinder?

Et online træningsforløb til kvinder, er et professionelt og tilpasset program, hvor jeg coacher dig i at finde bedre vaner i hverdagen – her arbejder vi både med kost, træning, vaner & mindset, så du ikke kun kommer ud med et her og nu resultat, men også med en viden & redskaber du kan bruge resten af livet.

Et online træningsforløb til kvinder tilbyder dig en masse fordele, specielt fordi det foregår digitalt. Vi kan kommunikere og samarbejde uanset afstanden, hvilket betyder, at du selv bestemmer hvor træningen finder sted – om du er mest bekvemt derhjemme eller i det lokale fitnesscenter.  Her kan du se hvad tidligere klienter har fået ud af mine online træningsforløb til kvinder – succeshistorier.  

Hvad du ønsker, skal du få! I hvert fald hvis du er villig til at arbejde for det. Vi tager en forventningsafstemning i starten, så vi kan fastlægge den struktur og de tiltag, som vil være mest gavnende for dig. Med et online træningsforløb til kvinder, er det vigtigt at forstå behov og ønsker, så du får det bedste resultat i sidste ende.

Hvorfor vælge mig?

Et online træningsforløb til kvinder er ikke blot en plan, hvor du skal taste din mad ind i en app, eller hvor du slavisk skal følge en kostplan. For det holder ikke i det lange løb.

Jeg sætter faste rammer, laver konkrete opskrifter med lækker & simpel mad, og ikke mindst, så guider jeg dig hele vejen igennem. Igennem mine online træningsforløb til kvinder, kommer jeg til at have tæt kontakt med dig som klient. Det er for mig ligeså vigtigt, at du lærer præcis hvor simpelt mad er, når vi får skåret myter og misinformation væk, og får sat din hverdag i system, med vaner der bare holder, så vi opnår dit mål. 

Det er vanerne og din viden der gør, at du kan bruge de ting du lærer under forløbet, resten af dit liv, og dermed holde dit resultat! 
Sammen går vi ind og finder specifikke retter og strukturer der kan fungere i din hverdag, uanset om du konstant er på farten, har en travl børnefamilie eller noget helt tredje.

Skal du være den næste på mit online træningsforløb?

Camilla Fitness Odense
Online Træning Annelise
Helle Pia Fitness
Maiken Online Træning
7 17kg og 28cm om livet so far, og jeg er ikke færdig endnu.
3 Den bedste gave til dig selv! Mine smerter er kraftigt reduceret og smertestillende piller er ikke længere en del af min hverdag.
9 Jeg smed over 10kg & over 52cm i omkreds.
11 Det har været de fedeste måneder, hvor at vægttab har været sjovere end før og hvor jeg har følt mig mæt. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv!

Og... 👇

5/5

5 ud af 5

baseret på 76 personers mening på facebook

"Til alle Jer der overvejer et træningsforløb med Kenneth, kan jeg kun sige: GØR DET!!! Det er en af de bedste investeringer jeg har gjort for mig selv. "
Maiken-Lydal
Maiken Lydal

Han skræddersyer træning og kost lige præcis til dig, og tager højde for skader, vægt, kondi mm.- og justerer undervejs. Jeg ønskede at blive stærkere, samt at tabe mig, og på 12 uger havde jeg tabt 20 kilo, ved hjælp af hjemmetræning og kostprincipper der er lette at følge- selv som vegetar. Jeg er blevet stærkere, har fået mere energi og er generelt gladere for mig selv. Så går du og overvejer en ny livsstil, så er dine penge godt givet ud hos Schandorf Fitness.

De varmeste anbefalinger herfra!

"Jeg er dybt taknemmelig for Kenneths hjælp og han får de største anbefalinger herfra. Et forløb ved Kenneth er alle penge værd 👌🙏💪."
Stine-Andersen
Stine Andersen

Spild af penge”, “photoshop”, “online coaching! Det kan da ikke gøre en forskel for mig” – kan du nikke genkendende til følgende tanker omkring personlig træning, online coaching og kostplaner? Så må jeg bare sige, at du kan blive klogere, lige som jeg selv er blevet.

Efter to graviditeter og dermed to barsler der for mig hang sammen med kage, chokolade, snolder en smule frugt og så lidt mere kage så skulle der virkelig ske en ændring. Ikke bare en ændring ift. vægttab og opstramning, men også en ændring ift. at skabe mere overskud og energi i hverdagen.

Motivationen til selv at komme igang var ikke eksisterende og jeg var så heldig at få et forløb ved Kenneth.
Det har været et forløb, hvor jeg hele vejen igennem har følt mig lyttet til og anerkendt i hvad jeg ønskede med forløbet. Den tætte kontakt med Kenneth gennem hele forløbet og det at Kenneth har lyttet og “set mig” har gjort at Kenneth har skræddersyet det perfekte forløb til mig. Et forløb der har givet mig energi, overskud, og ikke mindst “morformerne” på rette kurs igen – præcis alt det jeg ønskede med forløbet. Jeg er dybt taknemlig for Kenneth´s hjælp og han får de største anbefalinger herfra. Et forløb hos Kenneth er alle pengene værd!

"Jeg har netop afsluttet mit 12 uger onlineforløb med Kenneth og det har været det bedste jeg har gjort for mig selv længe! Jeg var kørt død i min træning ..."
sarah-hallin-1
Sarah Hallin

Jeg trængte til nye udfordringer og igangsatte derfor et forløb med Kenneth, hvor jeg kunne blive klogere på kosten og blive klogere på, hvordan jeg træner, så der kommer resultater ud af det. Og! et super flot resultat må jeg ydmygt fotælle at har jeg fået! Aldrig har jeg stået så skarpt og aldrig har jeg følt mig så sund og god ved mig selv.
Jeg har haft motivationen hele vejen igennem de 12 uger, fordi Kenneth gør sit arbejde på en måde så alle kan være med. Der har både været plads til lidt snoller og god mad med familie/venner og så er madplanen nem og utrolig lækker, så det så fint at følge.
Efter jeg har været mit forløb igennem med Kenneth, som har guidet mig hele vejen til mit mål og inspireret mig til denne livsstil, er det nu også blevet en livsstil for mig, som jeg nyder fuldt ud!
Jeg kan varmt anbefale Schandorf Fitness.
Selvom det har været et onlineforløb, viser han, at han er der 100% for en og sørger for, at der hele tiden er resultater, hvilket helt sikkert er med til, at holde ens motivation oppe.

"Jeg har lige sluttet mit 12 ugers forløb med Kenneth. Startede ved Kenneth, da min vægt bare steg og steg efter 2 graviditeter, og efter an..."
Maja-Thulstrup-Iversen
Maja Thulstrup Iversen

.. og efter antidepressiv medicin i en del år.
Jeg har selv prøvet mange gange at tabe mig, men uden held.

Jeg har været så glad for mit forløb. Jeg valgte hjemme træning, da det gjorde det meget nemmere i en travl hverdag. Så kunne lave det, når ungerne var puttet, og det kun tog, 30 minutter, så det var dejlig nemt at overskue.
Maden er dejlig nem, og det tager ikke særlig lang tid at lave. Mad hele familien kan spise og det smager godt!

"Kenneth hjalp mig på 12 uger med at smide knap 10 graviditetskilo. Dette foregik hjemme i stuen med baby ved siden og med tæt kontakt i telefonen..."
Maria-Magdalene-Soendergaard
Maria Magdalene Søndergaard

.. eller over messenger med Kenneth. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv og resultaterne talte for sig selv. Nu er jeg gravid med mit andet barn og jeg vil uden tvivl benytte mig af Kenneth igen når jeg igen skal tilbage til en fit krop. Jeg vil anbefale Kenneth til alle der enten vil tabe sig eller vil strammes op.

"Har været på Kenneths 12 ugers online forløb. Som selvstændig og med 2 små børn er tiden knap men Kenneth lavede et program hvor jeg trænede hjemme ..."
Heidi-Skou-Strandstoft
Heidi Skou Strandstoft

.. og ungerne var ofte med. Har lært en masse om kost og hvad jeg gjorde forkert og fik en tonet krop og et fint vægttab.. Fra str. 42/44 til 36/38 over 12 uger -endda over jul og nytår. Mine varmeste anbefalinger til dem som gerne vil leve sundere og tabe sig.. tak for hjælpen Kenneth… aldrig mere str. 42/44…

Det får du i et online træningsforløb til kvinder

Invester i dig selv!

Et online forløb til kvinder er en beslutning som du aldrig kommer til at fortryde. Opnå et større velvære og tilfredshed med dig selv, samt få værktøjer til at holde det ved lige.

8 uger

Onlineforløb
  • Effektivt hvis du lige skal have finpudset formen inden sommer, eller smidt de sidste kilo
  • Her fokuserer vi ikke så meget på livsstilsændring men mere på et resultat her og nu!

12 uger

Onlineforløb
  • Her fokuserer vi på livsstilsændring, og kan samtidig opnå seriøse resultater i perioden.
  • 12 uger er en rigtig god tidshorisont til at få nye vaner ind, så de sidder fast. Det bliver lettere at holde det gode resultat efter forløbet her.
Populær

24 uger

Onlineforløb
  • Du skal tage dette forløb hvis du ønsker et større vægttab som ikke er realistisk at nå på 12 uger.
  • Her kan vi nå og tage dig fra scratch og bygge en stærk og sund krop, og du får fuld støtte i et halvt år.
Kom i gang nu!
Har du taget en beslutning?

FÅ EN GRATIS & UFORPLIGTENDE SAMTALE. Her forventningsafstemmer vi hvordan forløbet skal udformes. Jeg tager hensyn til dit niveau, udfordringer og mål, hvor jeg fortæller mere om mulighederne og forløbets overordnet struktur.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere hjælp?
Ring til mig på 93 92 02 38

Eller …