Online træningsforløb til Par

Spar penge, og få et sjovere forløb som par.

Med et online træningsforløb til par, får i en livstilsændring der varer ved, så i kan få en sundere og stærkere hverdag sammen. 

Online træningsforløb til par som betaler sig​

Hvad er et online forløb til par?

Et online træningsforløb til par, er et professionelt og tilpasset program, hvor jeg coacher jer i at finde sunde vaner i hverdagen. Vi arbejder både med kost, træning, vaner & mindset, så I ikke kun kommer ud af forløbet med et her og nu resultat, men også med en ny viden & redskaber I kan bruge resten af livet.

Et online træningsforløb til par tilbyder jer en masse fordele, specielt fordi det foregår digitalt. Vi kan kommunikere og samarbejde uanset afstanden, hvilket betyder, at I selv bestemmer hvor træningen finder sted – om I er mest bekvemt derhjemme, i naturen eller i det lokale fitnesscenter.  

Træningen tilpasses naturligvis individuelt, ligesom der er tale om forskellige forløb, da det sandsynligvis ikke er de samme udfordringer i støder på. Men det er stadig muligt at tilpasse det, så i træner sammen, uanset om jeres niveau er forskelligt. Det kan også sagtens tilpasses så den ene træner derhjemme, og den anden i fitness – det er helt op til jer. 

Hvorfor vælge mig?

Et online træningsforløb til par er ikke blot en plan, hvor I skal taste jeres mad ind i en app, eller hvor I slavisk skal følge en kostplan. For det holder bare ikke i det lange løb.

Jeg sætter faste rammer, laver konkrete opskrifter med lækker & simpel mad, og ikke mindst, så guider og coacher jeg jer hele vejen igennem. Igennem mine online træningsforløb til par, kommer jeg til at have tæt kontakt med jer som klienter. Det er for mig ligeså vigtigt, at I lærer præcis hvor simpelt sund mad er, når vi får skåret myter og misinformation væk, og får sat struktur på jeres hverdag, samt arbejdet med jeres vaner og adfærd ifh.t. træning og kost

Det er vanerne og jeres viden der gør, at I kan bruge de ting I lærer under forløbet, resten af livet, og dermed også holde resultatet vi opnår i forløbet! 
Sammen går vi ind og finder specifikke retter og strukturer der kan fungere i jeres hverdag. Og selvom i måske ikke skal spise samme mængde, går jeg meget op i, at i sagtens kan spise det samme til aftensmad, og at det kan passe til hele familien. 

Skal I være det næste par på mit online træningsforløb?

Hvad siger tidligere par, om deres forløb 👇

Invester i jer selv!

3 måneders online coaching forløb

1.600 kr. per måned / person | 9.600kr. total
  • Forløbet inkluderer alt det her:
  • Der er tale om 2 individuelle forløb, men hvor vi selvfølgelig får kosten til at spille sammen så i fx ikke skal lave forskellig aftensmad
  • Træningsplan tilpasset dit niveau - hjemme, i motionscenter eller i naturen, hvor der følger klar videoinstruktion med
  • Simpel og lækker kost, så alle kan være med + hjælp til at få det til at passe ind i din hverdag & stemme overens med jeres mål
  • Ugentlig checkin med mål, vægt, feedback etc., som jeg giver en personlig video eller lyd feedback på
  • 4 x 30min coaching samtaler på tlf eller zoom per pers. (gennemgang, 4 ugers coaching, 8 ugers coaching & evaluering)
  • Online videoundervisning med fokus på at få skabt en større forståelse og viden om kost, træning, egen adfærd og vaner
  • Fri chat - svarer altid inden for 24 timer (weekend undtaget)

Det får I med et online træningsforløb til par

Udtalelser fra nogle af mine tidligere par.

5/5

5 ud af 5

baseret på 76 personers mening på facebook

"Til alle Jer der overvejer et træningsforløb med Kenneth, kan jeg kun sige: GØR DET!!! Det er en af de bedste investeringer jeg har gjort for mig selv. "
Maiken-Lydal
Maiken Lydal

Han skræddersyer træning og kost lige præcis til dig, og tager højde for skader, vægt, kondi mm.- og justerer undervejs. Jeg ønskede at blive stærkere, samt at tabe mig, og på 12 uger havde jeg tabt 20 kilo, ved hjælp af hjemmetræning og kostprincipper der er lette at følge- selv som vegetar. Jeg er blevet stærkere, har fået mere energi og er generelt gladere for mig selv. Så går du og overvejer en ny livsstil, så er dine penge godt givet ud hos Schandorf Fitness.

De varmeste anbefalinger herfra!

"Jeg er dybt taknemmelig for Kenneths hjælp og han får de største anbefalinger herfra. Et forløb ved Kenneth er alle penge værd 👌🙏💪."
Stine-Andersen
Stine Andersen

Spild af penge”, “photoshop”, “online coaching! Det kan da ikke gøre en forskel for mig” – kan du nikke genkendende til følgende tanker omkring personlig træning, online coaching og kostplaner? Så må jeg bare sige, at du kan blive klogere, lige som jeg selv er blevet.

Efter to graviditeter og dermed to barsler der for mig hang sammen med kage, chokolade, snolder en smule frugt og så lidt mere kage så skulle der virkelig ske en ændring. Ikke bare en ændring ift. vægttab og opstramning, men også en ændring ift. at skabe mere overskud og energi i hverdagen.

Motivationen til selv at komme igang var ikke eksisterende og jeg var så heldig at få et forløb ved Kenneth.
Det har været et forløb, hvor jeg hele vejen igennem har følt mig lyttet til og anerkendt i hvad jeg ønskede med forløbet. Den tætte kontakt med Kenneth gennem hele forløbet og det at Kenneth har lyttet og “set mig” har gjort at Kenneth har skræddersyet det perfekte forløb til mig. Et forløb der har givet mig energi, overskud, og ikke mindst “morformerne” på rette kurs igen – præcis alt det jeg ønskede med forløbet. Jeg er dybt taknemlig for Kenneth´s hjælp og han får de største anbefalinger herfra. Et forløb hos Kenneth er alle pengene værd!

"Jeg har netop afsluttet mit 12 uger onlineforløb med Kenneth og det har været det bedste jeg har gjort for mig selv længe! Jeg var kørt død i min træning ..."
sarah-hallin-1
Sarah Hallin

Jeg trængte til nye udfordringer og igangsatte derfor et forløb med Kenneth, hvor jeg kunne blive klogere på kosten og blive klogere på, hvordan jeg træner, så der kommer resultater ud af det. Og! et super flot resultat må jeg ydmygt fotælle at har jeg fået! Aldrig har jeg stået så skarpt og aldrig har jeg følt mig så sund og god ved mig selv.
Jeg har haft motivationen hele vejen igennem de 12 uger, fordi Kenneth gør sit arbejde på en måde så alle kan være med. Der har både været plads til lidt snoller og god mad med familie/venner og så er madplanen nem og utrolig lækker, så det så fint at følge.
Efter jeg har været mit forløb igennem med Kenneth, som har guidet mig hele vejen til mit mål og inspireret mig til denne livsstil, er det nu også blevet en livsstil for mig, som jeg nyder fuldt ud!
Jeg kan varmt anbefale Schandorf Fitness.
Selvom det har været et onlineforløb, viser han, at han er der 100% for en og sørger for, at der hele tiden er resultater, hvilket helt sikkert er med til, at holde ens motivation oppe.

"Jeg har lige sluttet mit 12 ugers forløb med Kenneth. Startede ved Kenneth, da min vægt bare steg og steg efter 2 graviditeter, ..."
Maja-Thulstrup-Iversen
Maja Thulstrup Iversen

.. og efter antidepressiv medicin i en del år.
Jeg har selv prøvet mange gange at tabe mig, men uden held.

Jeg har været så glad for mit forløb. Jeg valgte hjemme træning, da det gjorde det meget nemmere i en travl hverdag. Så kunne lave det, når ungerne var puttet, og det kun tog, 30 minutter, så det var dejlig nemt at overskue.
Maden er dejlig nem, og det tager ikke særlig lang tid at lave. Mad hele familien kan spise og det smager godt!

"Kenneth hjalp mig på 12 uger med at smide knap 10 graviditetskilo. Dette foregik hjemme i stuen med baby ved siden og med tæt kontakt i telefonen..."
Maria-Magdalene-Soendergaard
Maria Magdalene Søndergaard

.. eller over messenger med Kenneth. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv og resultaterne talte for sig selv. Nu er jeg gravid med mit andet barn og jeg vil uden tvivl benytte mig af Kenneth igen når jeg igen skal tilbage til en fit krop. Jeg vil anbefale Kenneth til alle der enten vil tabe sig eller vil strammes op.

"Har været på Kenneths 12 ugers online forløb. Som selvstændig og med 2 små børn er tiden knap men Kenneth lavede et program hvor jeg trænede hjemme ..."
Heidi-Skou-Strandstoft
Heidi Skou Strandstoft

.. og ungerne var ofte med. Har lært en masse om kost og hvad jeg gjorde forkert og fik en tonet krop og et fint vægttab.. Fra str. 42/44 til 36/38 over 12 uger -endda over jul og nytår. Mine varmeste anbefalinger til dem som gerne vil leve sundere og tabe sig.. tak for hjælpen Kenneth… aldrig mere str. 42/44…

Invester i dig selv!

Kom i gang nu!
Har du taget en beslutning?

FÅ EN GRATIS & UFORPLIGTENDE SAMTALE. Her forventningsafstemmer vi hvordan forløbet skal udformes. Jeg tager hensyn til dit niveau, udfordringer og mål, hvor jeg fortæller mere om mulighederne og forløbets overordnet struktur.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere hjælp?
Ring til mig på 93 92 02 38

Eller …