Om Julie

Julie Taulo

Personlig Træner & Online Coach

Passion

Jeg er startet hos Schandorf Fitness i sommeren 2021. Hele tankegangen omkring holdbare vaner, adfærd og en mere nuanceret forståelse af kost og træning stemmer rigtig godt overens med mine egne værdier. Det har altid fascineret mig at hjælpe andre med at bruge træning til at få mere overskud og energi i hverdagen, blive sundere og hvile mere i sig selv. Jeg finder stor glæde i at hjælpe dig med at opnå dine drømme og mål. Ligegyldigt hvilket udgangspunkt du har, f.eks. hvis sundhed og træning måske ikke har stået øverst på din to-do-listen, vil vi i fællesskab skabe en rutine, der glider naturligt ind i din hverdag.

 

I sommeren 2021 afsluttede jeg min bachelor i Idræt og Sundhed, og i sommeren 2023 fuldførte jeg min kandidatgrad med specialisering i Exercise as Medicine. Med baggrund i min bachelor- og kandidatuddannelse har jeg udviklet kompetencer til at skræddersy målrettede og evidensbaserede træningsprogrammer til forskellige målgrupper og sygdomme, der passer til den enkeltes behov. Jeg har også indgående viden om kost i forhold til sundhed, vægtregulering, træning og præstation.

 

Udover min uddannelse har jeg også personlig erfaring med kost og træning. Jeg i mange år dyrket adskillige former for fitness, holdtræning og konditionstræning samt eksperimenteret med mange forskellige koststrategier uden at ty til restriktioner eller kaotiske spisemønstre. Min uddannelse og erfaring har givet mig et afbalanceret syn på sundhed, og jeg stræber efter, at mine klienter kan opnå deres mål uden at give afkald på livets små glæder. Træning skal ikke være en sur pligt, men fungere i en travl hverdag.

MIN REJSE SOM COACH