Copyright Schandorffitness.dk

Hvorfor hopper vægten

I videoen her kigger vi på hvorfor vægten ofte svinger så meget som den gør. Det kan sagtens være at din vægt er rimelig stabil, og det kan også være at den hopper og danser. 

Uanset hvad, så vil du få en masse nyttig viden, som vil gøre det nemmere at holde vægten i det lange løb, da du vil få en viden om hvad der rent faktisk sker. 

Du ved nu at du ikke kan kontrollere din vægt 100%. Tallet på vægten er heller ikke så vigtig, det er blot et måle redskab, vi bruger til at se om det over tid går den vej vi ønsker.

I sidste ende handler det slet ikke om tallet på vægten, men om at du er glad og tilfreds med det du ser i spejlet, har det godt i kroppen, og har fået skabt nogle vaner og rutiner der kan holdes.  

I stedet for at fokusere for meget på vægten, som du alligevel ikke kan kontrollere, så fokuser på det du kan kontrollere… Nemlig at din hverdag bare spiller, du har sund fornuft med når du er ude, og du gør dit bedste i dine træninger. Det er alt du kan gøre, og gør du det, og har tålmodighed, så kommer resultaterne før du aner, og du får skabt de vaner der gør at du kan holde det! 

Tilbage til Forløb