Bootcamp Odense

Bootcamp i Odense for kvinder

MORGENFRISK HOLDET
Kom ud af fjerene og få en fantastisk start på dagen. 


8 UGER – FRA UGE 13-20   (START 29. MARTS)
Tirsdage & torsdage kl. 6.00 – 7.00

Er du klar til at blive den bedste version af DIG, få et tonet look og en stærk krop?

Er du kvinde og kunne du tænke dig en sundere, aktiv og energifyldt livsstil.
Drømmer du om at blive stærkere, opnå et mere tonet look uden restriktioner og stræber du efter at få opbygget et stærkt og holdbart fundament, så er denne bootcamp noget for dig.
Du får et fællesskab med ligesindede kvinder, der ligesom dig ønsker forandring. Over 8 uger vil du blive instrueret i at mestre de store løft, som danner rammen for et stærkt og funktionelt fundament. Du vil kunne se målbare resultater via kropsanalyse og fysiske test. Du vil via den lukkede FB gruppe opnå et trygt fællesskab med øvrige deltagere, her deler vi viden og sikre at du ikke står alene. Dette unikke fælleskab gør Bootcampen til meget mere end blot 2 træninger om ugen.
Du vil opnå resultater og få redskaber til at mestre din rejse efter endt forløb. Vi er 2 fagligt stærke trænere tilstede til hver træning, hvilket sikre højt fagligt niveau og sikre at alle uanset erfaring og niveau kan deltage.
Bootcampen sikrer dig 8 ugers medlemskab i Repeat. Hvor der er mulighed for at deltage i yderligere 2 ugentlige holdtræninger med Agnete som instruktør.

Det får du i Bootcamp Odense...

Du får 16 fede træninger over 8 uger, i et af Odenses fedeste træningscentre. 

Målet er at der skal skrælles nogle eller mange kilo af, og skabes en omfordeling af fedt og muskelmasse. Det gør vi ved at: 

#1  Hjælpe dig med kosten, så du får bygget en god struktur der passer ind i din hverdag, som samtidig stemmer overens med dit mål om toning & vægttab. 
Det er altså ikke en klassisk kostplan. Dem der kender mig, ved at jeg ser det som en midlertidig løsning der oftest fører til yoyo vægt – det er lidt som at tisse i bukserne. I stedet fokuserer vi på holdbare og realistisk løsninger der passer dig – det er det der skaber holdbare resultater!

 

#2 Du lærer at mestre de store løft, såsom hipthrust, overhead press, dødløft og squat, så du føler dig sikker og har 100% styr på det i fremtiden. 
Samtidig bygger vi træningen op så du bliver STÆRK! Og frygt ej – det har ikke noget med kæmpe arme at gøre, men en stærk funktionel og sund krop, som via træningen bygger de kvindelige former, som kommer frem i takt med at fedt procenten reduceres. 
Du kan lære at lave en chinup (hive dig selv op i armene). Og kan du allerede lave en, så kan du lære at lave 5 eller 10. Det kan også være at det i stedet er armbøjninger du skal lære at lave. Kan du ikke lave armbøjninger på tæerne eller måske knæene endnu endnu, så lærer du det. Og kan du lave et par stykker, så finpudser vi din teknik, og lærer dig at lave 10 eller 20! 

Herudover vil vi have et element af mere intensiv træning, som med garanti også får din kondi i top. Du vil uden tvivl rykke dig helt vildt på de 8 uger her!

Alt det her bliver tilpasset den enkelte. Der er INGEN der ikke kan være med. Men fokus for alle er at skabe holdbare vaner igennem kosten, lære en massen igennem træningen, og så skal vi have 8 fede uger sammen! 

For at vi ikke træner i blinde, er det vigtigt at vi ved hvilket udgangspunkt vi har. Det gælder både for træningen (det holder vi styr på), og selvfølgelig for vægt, fedt% og muskelmasse. 

Derfor startervi med en Inbody scanning, hvor alle får målt deres fedt%, muskelmasse, og får en fuld kropsanalyse, så vi kender udgangspunktet. Og så afslutter vi naturligvis de 8 uger med endnu en måling, så vi har nogle konkrete tal på hvad der er sket. 

Til eget brug anbefaler vi også at du tager billeder af dig selv inden og efter bootcampen. Det er på ingen måde noget krav, og naturligvis 100% privat, men det er altså den bedste måde at se på hvad der virkelig er sket. 

I sidste ende handler det om at du er glad for hvad du ser i spejlet og har det godt i kroppen. 

Du får adgang til en lukket facebook gruppe med andre i samme situation som dig. Herinde kan i støtte hinanden, og dele jeres fede sejre. Og så vil Agnete & jeg også være til stede med en masse kostinspiration, konkrete, motivation, og svar på de spørgsmål der nu skaulle dukke op henad vejen. 

Noget af det fede ved en bootcamp er at der er rigtig god grobund for et fedt fællesskab. Det er personer som er i samme situation som dig selv, og det skaber altså en fed dynamik. 

Ud over virkelig det seriøse med virkelig effektive træninger, og en masse ny viden, så er der også plads til en masse grin. Vi skal have det sjov, og det skal være en fornøjelse at tabe sig, ikke en sur pligt! 

Som nævnt ovenfor så hjælper vi med kosten. Ikke igennem en kortsigtet kostplan, for det holder bare ikke på den lange bane. 

Både Agnete & Kenneth har en holistisk tilgang til kosten. Det handler om at skabe en hverdag du virkelig nyder. Hvor du bliver mæt, nyder den mad du spiser og ikke udelukker an masse fødevarer for dig selv. 

Der skal være en balance, hvor der er plads til det sociale hvis du skal ud en onsdag eller i weekenden, og stadig kunne skabe en fremgang. Den balance hjælper vi dig med at finde, og når du først har den, får du et helt nyt syn på vægttab. Så bliver det lige pludselig vendt til en fornøjelse i stedet for en masse nedture og dunk i hovedet. 

I de 8 uger vil du have fuld adgang til Repeat Fitness. 

Det betyder at du oveni de 2 faste træninger med os om tirsdagen og torsdagen, også kan deltage på Agnetes hold Hiit træningshold mandag og onsdag aftens kl. 17.30 – så der er altså mulighed for hele 4 fede træninger om ugen! 

Det er naturligvis også muligt at tage en en flere træninger selv, alle ugens dage. 

Efter de 8 uger er der mulighed for at fortsætte i Repeat. Her har vi arrangeret det således at du kan fortsætte uden at betale medlemsgeby, og til kun 200kr. per måned. Det er altså virkelig favorable priser, og altid noget du kan tage stilling til senere hvis det skulle blive aktuelt. 

Repeat ligger på Ejlskovsgade 11 (lige over for Storms Pakhus)

Dine trænere på Bootcamp Odense

Agnete Demuth

Jeg hedder Agnete Demuth, jeg er uddannet personlig træner, kostvejleder, perception coach og arbejder til daglig som online coach og sundhedsfaglig koordinator.

Jeg er dedikeret i, at arbejde med og omkring mennesker og har praktiseret dette hele mit voksen liv. Som Coach er min fornemmeste opgave at klæde dig på til at kunne mestre din livsstilsændring resten af livet. At du opnår viden og tryghed til at kunne stå på egne ben og leve et selvkærligt liv i balance med madro og uden en restriktiv adfærd omkring krop og kost. Min tilgang i arbejdet med mennesker bestræber sig på, at tage udgangspunkt i dit liv og deraf skabe den bedste version af dig, ud fra dine livsvilkår.

Træning skal være sjovt, effektivt, fleksibelt og kunne klares uden dårlig samvittighed i en travl hverdag. LESS IS MORE er mit absolutte GO TO når det handler om fysisk og mentalt velvære. Det er præcis hvad Bootcampen danner rammen om. Jeg har bred erfaring med diagnoser som stress, angst og ADHD. Ligger dine udfordringer inden for dette spektrum rummer vi bred erfaring og dyb forståelse til at tage hånd om dette.

Jeg har gennemgået en gennemgribende livsforandring fysisk og mentalt. Jeg er tidligere overspiser, har tabt 45 kg, efterfulgt af svær bulimi. Med hårdt arbejde og den rette støtte fik jeg opbygget et solidt fundament til at kunne mestre mit liv ud fra mine livsvilkår. Jeg brænder for at arbejde med mennesker og for at give min erfaring og faglighed videre, præcis derfor er mit arbejde meget mere end blot et arbejde. Jeg ved hvilke faktorer som spiller ind og hvilken betydning det har, at have den rette støtte, med de rette kompetencer ved sin side. Præcis som Kenneth ser jeg på livet med en holistisk tilgang og i samarbejdet med dig, bestræber jeg mig på at klæde dig på til at din livsstilsændring bliver tilrettelagt ud fra dine livsvilkår og at du opnår viden og får værktøjer til at leve dit liv ud fra dit livssyn trods.

Kenneth Schandorf

Mit mål og min passion er at hjælpe med holdbare og realistiske livsstilsændringer, igennem sund, simpel og lækker kost, og evidensbaseret og motiverende træning.

Jeg vil ikke blot have, at mine klienter kommer fra mine forløb med en flottere og stærkere krop, men også med øget velvære, energi, livskvalitet og ikke mindst nye vaner de kan holde!  

Jeg sætter realistiske rammer, som bliver tilpasset din hverdag, niveau og mål, og følger dig hele vejen!

I forbindelse med at der er fokus på det æstetiske, vil du helt automatisk også kunne forvente en sundere og stærkere krop, mere energi, bedre velvære, højere livskvalitet, mindre risiko for livsstilssygdomme, samt en bedre holdning og kropbevægelse! 

Jeg har selv stor passion for træning og har været aktiv i fitness miljøet siden jeg var 15.
Jeg har derfor prøvet mere eller mindre alle typer træning inden for fitness og alle de øvelser du kan forestille dig.

Alle er forskellige, har forskellige niveauer og behov. Jeg har igennem solid erfaring fået en god forståelse for hvordan et personligt program skal sættes sammen, for at skabe de bedste resultater, specifikt til den enkelte.

Der er begrænset pladser, så tilmeld dig med det samme!

Camilla Fitness Odense
Online Træning Annelise
7 17kg og 28cm om livet so far, og jeg er ikke færdig endnu.
3 Den bedste gave til dig selv! Mine smerter er kraftigt reduceret og smertestillende piller er ikke længere en del af min hverdag.
9 Jeg smed over 10kg & over 52cm i omkreds.
5/5

5 ud af 5

baseret på 109 personers mening på facebook

"Til alle Jer der overvejer et træningsforløb med Kenneth, kan jeg kun sige: GØR DET!!! Det er en af de bedste investeringer jeg har gjort for mig selv. "
Maiken-Lydal
Maiken Lydal

Han skræddersyer træning og kost lige præcis til dig, og tager højde for skader, vægt, kondi mm.- og justerer undervejs. Jeg ønskede at blive stærkere, samt at tabe mig, og på 12 uger havde jeg tabt 20 kilo, ved hjælp af hjemmetræning og kostprincipper der er lette at følge- selv som vegetar. Jeg er blevet stærkere, har fået mere energi og er generelt gladere for mig selv. Så går du og overvejer en ny livsstil, så er dine penge godt givet ud hos Schandorf Fitness.

De varmeste anbefalinger herfra!

"Jeg er dybt taknemmelig for Kenneths hjælp og han får de største anbefalinger herfra. Et forløb ved Kenneth er alle penge værd 👌🙏💪."
Stine-Andersen
Stine Andersen

Spild af penge”, “photoshop”, “online coaching! Det kan da ikke gøre en forskel for mig” – kan du nikke genkendende til følgende tanker omkring personlig træning, online coaching og kostplaner? Så må jeg bare sige, at du kan blive klogere, lige som jeg selv er blevet.

Efter to graviditeter og dermed to barsler der for mig hang sammen med kage, chokolade, snolder en smule frugt og så lidt mere kage så skulle der virkelig ske en ændring. Ikke bare en ændring ift. vægttab og opstramning, men også en ændring ift. at skabe mere overskud og energi i hverdagen.

Motivationen til selv at komme igang var ikke eksisterende og jeg var så heldig at få et forløb ved Kenneth.
Det har været et forløb, hvor jeg hele vejen igennem har følt mig lyttet til og anerkendt i hvad jeg ønskede med forløbet. Den tætte kontakt med Kenneth gennem hele forløbet og det at Kenneth har lyttet og “set mig” har gjort at Kenneth har skræddersyet det perfekte forløb til mig. Et forløb der har givet mig energi, overskud, og ikke mindst “morformerne” på rette kurs igen – præcis alt det jeg ønskede med forløbet. Jeg er dybt taknemlig for Kenneth´s hjælp og han får de største anbefalinger herfra. Et forløb hos Kenneth er alle pengene værd!

"Jeg har netop afsluttet mit 12 uger onlineforløb med Kenneth og det har været det bedste jeg har gjort for mig selv længe! Jeg var kørt død i min træning ..."
sarah-hallin-1
Sarah Hallin

Jeg trængte til nye udfordringer og igangsatte derfor et forløb med Kenneth, hvor jeg kunne blive klogere på kosten og blive klogere på, hvordan jeg træner, så der kommer resultater ud af det. Og! et super flot resultat må jeg ydmygt fotælle at har jeg fået! Aldrig har jeg stået så skarpt og aldrig har jeg følt mig så sund og god ved mig selv.
Jeg har haft motivationen hele vejen igennem de 12 uger, fordi Kenneth gør sit arbejde på en måde så alle kan være med. Der har både været plads til lidt snoller og god mad med familie/venner og så er madplanen nem og utrolig lækker, så det så fint at følge.
Efter jeg har været mit forløb igennem med Kenneth, som har guidet mig hele vejen til mit mål og inspireret mig til denne livsstil, er det nu også blevet en livsstil for mig, som jeg nyder fuldt ud!
Jeg kan varmt anbefale Schandorf Fitness.
Selvom det har været et onlineforløb, viser han, at han er der 100% for en og sørger for, at der hele tiden er resultater, hvilket helt sikkert er med til, at holde ens motivation oppe.

"Jeg har lige sluttet mit 12 ugers forløb med Kenneth. Startede ved Kenneth, da min vægt bare steg og steg efter 2 graviditeter, og efter an..."
Maja-Thulstrup-Iversen
Maja Thulstrup Iversen

.. og efter antidepressiv medicin i en del år.
Jeg har selv prøvet mange gange at tabe mig, men uden held.

Jeg har været så glad for mit forløb. Jeg valgte hjemme træning, da det gjorde det meget nemmere i en travl hverdag. Så kunne lave det, når ungerne var puttet, og det kun tog, 30 minutter, så det var dejlig nemt at overskue.
Maden er dejlig nem, og det tager ikke særlig lang tid at lave. Mad hele familien kan spise og det smager godt!

"Kenneth hjalp mig på 12 uger med at smide knap 10 graviditetskilo. Dette foregik hjemme i stuen med baby ved siden og med tæt kontakt i telefonen..."
Maria-Magdalene-Soendergaard
Maria Magdalene Søndergaard

.. eller over messenger med Kenneth. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv og resultaterne talte for sig selv. Nu er jeg gravid med mit andet barn og jeg vil uden tvivl benytte mig af Kenneth igen når jeg igen skal tilbage til en fit krop. Jeg vil anbefale Kenneth til alle der enten vil tabe sig eller vil strammes op.

"Har været på Kenneths 12 ugers online forløb. Som selvstændig og med 2 små børn er tiden knap men Kenneth lavede et program hvor jeg trænede hjemme ..."
Heidi-Skou-Strandstoft
Heidi Skou Strandstoft

.. og ungerne var ofte med. Har lært en masse om kost og hvad jeg gjorde forkert og fik en tonet krop og et fint vægttab.. Fra str. 42/44 til 36/38 over 12 uger -endda over jul og nytår. Mine varmeste anbefalinger til dem som gerne vil leve sundere og tabe sig.. tak for hjælpen Kenneth… aldrig mere str. 42/44…

Det får du i et online træningsforløb til kvinder

Invester i dig selv!

Invester i dig selv!

Pris inkl. ALT

3.000 kr.
  • NB - Tilmeld dig sammen med en veninde eller din partner (mænd kan deltage på vores mande-hold) og spar 10% per pers.
  • Tilmeld dig herunder ved at skrive en besked til mig - jeg vender tilbage med bekræftelse ASAP

Et online forløb til kvinder er en beslutning som du aldrig kommer til at fortryde. Opnå et større velvære og tilfredshed med dig selv, samt få værktøjer til at holde det ved lige.

8 uger

Onlineforløb
  • Effektivt hvis du lige skal have finpudset formen inden sommer, eller smidt de sidste kilo
  • Her fokuserer vi ikke så meget på livsstilsændring men mere på et resultat her og nu!

12 uger

Onlineforløb
  • Her fokuserer vi på livsstilsændring, og kan samtidig opnå seriøse resultater i perioden.
  • 12 uger er en rigtig god tidshorisont til at få nye vaner ind, så de sidder fast. Det bliver lettere at holde det gode resultat efter forløbet her.
Populær

24 uger

Onlineforløb
  • Du skal tage dette forløb hvis du ønsker et større vægttab som ikke er realistisk at nå på 12 uger.
  • Her kan vi nå og tage dig fra scratch og bygge en stærk og sund krop, og du får fuld støtte i et halvt år.
Kom i gang nu!
Har du taget en beslutning?

FÅ EN GRATIS & UFORPLIGTENDE SAMTALE. Her forventningsafstemmer vi hvordan forløbet skal udformes. Jeg tager hensyn til dit niveau, udfordringer og mål, hvor jeg fortæller mere om mulighederne og forløbets overordnet struktur.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere hjælp?
Ring til mig på 93 92 02 38

Eller …